pruttmun

Jestas vad jag saknar mina nära & kära! Snaaart får jag komma hem en sväng och träffa er igen, det ska bli så jäkla nice så jag vet inte vad jag ska ta mig till. I helgen kommer jag få prata svenska i min takt och få svenska svar. Det är mycket uppskattat! Peace out!

köldkörteln

Det är så kallt! Det är så fruktansvärt kallt! Jag tycker verkligen inte om vintern, varför ska det alltid vara så förbannat kallt? Det skulle vara okej om det var runt 5 +, men när det ska ner under minus vet jag bara inte vad jag ska ta mig till. Kylan tar över mitt liv. Det possitiva är dock att jag får använda mina himmelska UGGs. :)

Idag har det varit Öppet Hus på Jonas skola. Det bestod av hans klass som sjöng en sång och sen fick man gå hem, haha! Det var en unge som hade ett hemlagat (eller kasnke skollagat) gristryne som täckte ansiktet. Jag fick aldrig reda på varför, men han verkade iallafall ha kul.

Idag möblerade jag om i mitt rum, något som jag velat göra länge men varit lite för skraj för. Kim märkte det inte ens, hahaha! Peace out!

kokosbollar i luften

Om fem dagar kommer min favorit Sabina hit och hälsar på. Vi ska ha fruktansvärt kul, gå ut och göra stan liksom. Har även planerat in en storhandel på Lidl. Inköpslistan innehåller endast bakismat, vilket kommer bli helt fantastiskt. Förhoppningsvis lär vi inte blå så pass packade att spyan tittar ut, för isåfall måste en av oss gå ner till undervåningen, och där vet man aldrig vad som kan hända.

I morgon är det Öppet Hus på Jonas skola, jag och Kim ska dit och jag tror att det kommer bli något uppträdande. Det kommer ju antagligen vara massa danska barn som sjunger danska sånger och som vi alla vet låter danska lite speciellt, så jag hoppas på att jag inte får ett skrattanfall.

Nu ska jag fortsätta se på TV (som jag inte förstår så pass mycket av). Peace out!

amerikaner

Måste bara lägga upp denna lilla konverasation mellan mig och diverse amerikaner som uppstod under ett Lady Gaga tweet:


Lady Gaga Why were my Thanksgiving tweets removed. Dear Twitter Censor, is it because I called my casserole a bitch? Or because I said Brooklyn?

Mathew Long Americans' dont understand how to deal with their own morality. They tend to overcompensate for fear of being ridiculed. Such a weak perspective, vulgarity is normal and natural. Europeans have no issues with nudity and vulgarity... why do we have to get all "anal" over Miss Gaga saying "bitch" Its not like we cant count the asterisk's and figure it out on our own... now they are assuming American's are stupid as well. =/ Happy T-giving Miss Gaga, ty for keeping us motivated.
Elise Granester "Europeans have no issues with nudity and vulgarity..." I would like to know why many Americans say that shit, because last time I checked, I live in Europe and have NEVER seen naked people in public. Can I please get an answer? Me and my friends have been wondering about this for a loooong time.

Tracy Spencer well fuck you haters of us americans! piss off...

Hydro Demon hell yea Tracy im with you 100%

Rosa over the Rainbow Elise, not that we go naked on the street, but we beep out and censore alot less than American s do. Not hating, just saying.

Elise Granester I'm not a hater, I just wanted an answer. Hehe I know that it doesn't mean that we go naked on the street, I was just trying to be funny (I guess my little joke pushed some peoples buttons, and I'm sorry for that). Have a great day everyone! =))

[ Notera sarkasmen i min sista kommentar ] Peace out!

kall, påpetad, tjock & gammal

Sedan jag kom till Danmark har jag stött på diverse konstigheter (folk kollar ALDRIG leg, de frågar om jag är gift, har barn osv). Igår kom droppen när en av barnens kompisar sade att han trodde att jag var äldre än 35åriga pappan i familjen. ÄLDRE ÄN 35?! Vilket slap in the face. Han sade för den delen även att jag är tjock.

När vi var ute på en bar häromdan satt jag och pratade med en gammal karl från Grönland som även han trodde att jag var 35. Snälla rara någon, som om det inte är nog med att jag fyller 20 om 90 dagar, 15 timmar och 29 minuter och är påväg att ingå en "jag-har-just-insett-att-jag-är-halvvägs-till-fyrtio-kris", och så ska jag behöva få höra allt detta...det är skamligt!

Kylan har kommit hit, snön är hög och bilen startar inte. Ungarnas kompis tog mig på bröstet idag, efter att han boxat mig i magen. Det här med att skaffa barn är rätt långt ifrån min agenda just nu. Det bästa med situationen är dock att jag kan gå runt och svära på svenska, engelska, italienska, finska, ja lite allt möjligt utan att de förstår. Peace out!

stearinkris

HUR FÅR MAN BORT STEARIN FRÅN KLÄDER??????

pirater

Varför trilskas jag med att dricka kaffe? Min mage tål det inte, vilket jag är fullt medveten om. Det är ju dock så gott, så vet inte hur jag ska lösa denna lilla tvist. Idag har ungarna kommit hem. När jag skulle köra och hämta Emma, startade inte bilen, ett fenomen som jag varit med om fler än en gång med Pärlan. Jag fick då ta den feta bussen och köra iväg. Den är stor. Inte så lite stor heller, utan den är ruskigt fet. Det var läskigt som bara tusan!

Nu sitter jag och ser på Pirates of the Caribbean: the Curse of the Black Pearl för 67nde gången i mitt liv. You heard me, 67nde. Jag insåg att detta var ganska illa när folket rumtom mig tittade snett på mig för att jag pratade med i de flesta replikerna.

Nu ska jag fortsätta mitt tittande, peace out!

grattis farmor

Idag fyller min älskade farmor 83 år. Tänk att ha levt så länge! Jag ber om ursäkt för att inte ha skrivit på länge, men jag har varit ute och åkt lastbil över hela jäkla Danmark. Har t.o.m. varit till Jylland och känner mig lite småcool över det. Vi kom just hem från en färd som kändes som den tog ca 15 dagar, men jag har haft kul iaf :) Kim har inte fått sova något de senaste dagarna, men fått titta på när jag sover i lastbilssängen, vilket kanske är lite småsvinigt av mig, men är man trött så är man.

Nu är jag fett hungrig, men vet inte riktigt vad jag ska tillaga. Det blir nog bara mackor tror jag, jag är inte riktigt på matlagningshumör. Är dock på äta-mat-humör, så jag vet inte hur jag ska lösa detta.

Julia, mitt hemkomstdatum är och kommer förbli hemligt. Du är dock en av de första som kommer få reda på det,  för det är din dörr jag står utanför en vacker dag, med en blomma i handen och en kyss på läpparna. You like?

Btw, vad fan är den med facebookchattens nya ljud? Det enkla knäppet var ju så fint och fantastiskt. Varför modernisera, varför? Peace out!

nyhederne

Danska nyheter är inte ens i närheten så bra som svenska. I de svenska nyheterna har de kvinnor och män med sånadär röster som man känner att man skulle kunna ta med sig ut i en mörk gränd och inte behöva vara rädd. Det är ungefär som med Efterlysts egen Hasse Aro. Man känner sig liksom trygg. I de danska nyheterna har de någon gubbe som pratar som en helt vanlig dansk. Det är väl inget tryggt med det? Det är som att sätta Johan Ulvessons nervösa stämma i fyrans nyheter. Inget illa menat mot Johan, han är fantastisk, men hans röst ger mig inte direkt någon trygghetskänsla.

Mamma ringde just med ändrade planer. Hon ska komma dagen före jag ska åka hem och sen åker vi hem med varann :) Vi har redan bestämt oss för vad vi ska göra under tiden hon är här;

- gå på bio (förhoppningsvis den nya hpn)
- simma i den lokala simhallen
- promenera runt stan
- sova på hotell
- kolla sevärdheterna

Jag tror detta kommer bli nice som tusan! Peace out!

moppehjälm

Idag har varit en väldigt slö dag, jag har i princip inte gjort någonting...varit till affären och så. Ska just ut på en liten springarunda. Om exakt 2 veckor kommer mamma och hälsar på, jag kan knappt vänta. Sen ska jag hem över julen, har fått datum nu som jag kan vara borta, så det är bara att boka biljett =))

Nyår kommer spenderas i Köpenhamn med mina älskade brudar, det ska bli jävligt kul! Funderar på att ta hit dem en dag så de får se staden och huset och så. Snart får jag träffa alla igen, och det ska bli så underbart! Jag vågar knappt tänka på hur mycket Kayleen har växt och utvecklats under den här månaden.

Men nu ska jag ut och löpa, peace out!

soffpotatis

Hur illa är det att spendera en HEL dag på soffan? Jag har seriöst legat här i 13 timmar nu. Kim är fortfarande borta, så jag har varit helt ensam här. Nu börjar jag dock bli trött, jag tror att jag sover här nere i natt, det är närmare till köket, hehe. Peace out!

bakisben

Mina ben gör ont, mitt huvud gör ont, mina fingrar gör ont, mina tår gör ont, min mage gör ont, min rygg gör ont och mina naglar är brutna på diverse ställen. Vem säger att det inte är kul att ha baksmälla?

Kim kom hem vid midnatt igår, då jag redan fulat ner mig för jag tänkte att det inte fanns en chans att vi skulle ut längre. Oj, så fel jag hade! Vi var till 3 barer inom loppet av 4 timmar. Första baren kryllade av snuskigt snygga grabbar och jag var i paradiset, men där skulle vi tydligen inte stanna. Den andra baren var skittråkig och på den sista baren träffade jag en helt stört rolig 40+are som bjöd mig på drinkar och berättade om sitt liv, sin familj och sitt jobb. Jag satt och skrålade med till låtar av ABBA, Oasis, Roxette och Pink medan jag alltid hade en drink i handen.

När vi kom hem kom drinkarna upp. Jag sprang på toaletten ca 186113210564 gånger medan Kim stod och skrattade hånande åt mig. Jag funderade ett tag på om jag skulle kasta upp mina älskade kaffedrinkar på honom, men sen insåg jag att han inte var värd det, haha!

Nu ska jag gå och göra något åt mina bakisben, jag orkar inte ha det så här längre! Peace out!

den svarte riddaren

Jag uppdaterar i morgon, just nu försöker jag koncentrera mig på The Dark Knight. Trodde att jag skulle ut ikväll, men Kim skjutsade Jonas till hans mamma för två timmar sen och har inte kommit hem än. Mamman bor en kvart härifrån. Peace out!

små hårstrån i pannan

Idag har jag och ungarna haft fest i vardagsrummet. Skitmusiken strålade på högsta volym och de snuskiga chipsen låg spridda över mattan. Innan jag hann tänka efter såg hela huset ut som en svinstia, och det var förstås jag som fick städa upp. Nu ligger Emma och gråter över något som Jonas har gjort. När jag försökte gå och trösta henne, skrek hon bara NEJ!, vilket hon gör varje gång jag ska göra något liknande. Efter ett tag blir det så fruktansvärt frustrerande.

På morgonen blir vi alltid ovänner för att hon inte får upp sin egen dörr på bilen och jag hjälper henne. Hon blir skitförbannad och säger att hon kan själv. Det hon inte vet är att den dörren inte går att öppna utifrån, så man måste göra det inifrån. Hon har inte heller någon tidsuppfattning, jag tror inte ens hon kan klockan än. Därför tror hon att vi har all tid i världen att stå och försöka öppna en oöppningsbar dörr, medan vi egentligen har bråttom som bara tusan för att trafiken här vid den tiden står i killermode.

Nu ska jag gå ner och sätta mig, Kim kommer snart hem. Peace out!

kungen i djungeln

Fy tusan vad kung jag är på att laga italiensk mat, man skulle kunna tro att jag har lite pizza i blodet. Lasagnen blev helt otroligt god! När jag dukade fram den frågade ungarna vad det var...nu är frågan om de aldrig ätit det förut eller om de bara fått smaka såndär affärköpt skit.

Nu kränger det i magen efter ostsåsen som var i den fantastiska maten, måste gå på toan (som förövrigt inte har något lås). Peace out!

ariel

Idag har jag sovit några timmar på dagen, det harit hur skönt som helst! Ett problem är dock att när jag sover på konstiga timmar eller somnar om, dreglar jag som en jäkla tok! Jag dregglar även annars när jag sover, men det är extremt nu! Stackars Tiger fick ta lite av smällarna :/

Nu har jag varit sugen på Lasagne i säkert 2 månader, så jag tycker att det är dags att laga en. Jag ska just till affären och köpa ingredienser och sen sätter jag igång. Ååh vad jag hoppas att jag lyckas! Har aldrig lagat Lasagne själv förut, men hur svårt kan det vara liksom?

Jag är medveten om att jag inte uppdaterar lika mycket som förra veckan, men ett inlägg om dagen är ändå ett väldigt stort steg om man tänker på hur illa det var för någon månad sen. Nej nu ska jag till affären och leka italienare, pace fuori!

klor i ögonen

Idag har jag varit och simmat med barnen och deras kompis. Tyvärr fick jag ju inte simma så mycket själv, mest sitta och titta på dem i barnbassängen, men nu vet jag iallafall var simhallen ligger, så jag ska nog dit i morgon igen när de är i skolan och på dagis och köra själv.

Nu sitter vi och ser på Flintstones och har tråkigt. Ett plus är dock att jag känner mig riktigt fräsch =)) Peace out!


finare än bärs

Jag pratade just med min favoritkille i hela världen. Han får mig alltid att känna mig så glad, allt blir bara positivt när jag känner hans närvaro och det känns som att inget någonsin kommer kunna skada mig. Han gör mig lycklig helt enkelt, och snart får jag träffa honom igen. Snart, snart, snart! Peace out!



söder bröder glöder

Hur många au pairer är  det som springer runt i huset med föräldern i familjen och boxas? Jag skulle gärna vilja veta om det finns flera som gör sånt, eller om jag är något specialfall. Jag har ju alltid varit lite av en boxningssäck - Palle boxade mig i magen i sexan, Ali gav mig fläskläpp på Malta, Mickey, Pecos och Aly Diouf slog mig så fort de fick chansen och nu genomgår jag en livs levande boxningsmatch som aldrig verkar ta slut. Visst, jag tycker att det är kul, men jag vill veta varför det alltid är jag som ska få stryk. Hehe, stryk.

Igår var min älskade familj förutom mamma på fotbollsmatch på Söderstadion. Tyvärr lyckades Helsingborg klämma in ett litet onödigt mål i 80nde minuten och Bajen torskade. Det får oss dock inte att gilla dem mindre. Tvärtom, så är det nu vi ska stötta så gott vi bara kan! Bajen, bärs och rakade brudar för livet! Peace out!

serla - så får du mer på rullen!

Jag sitter nu och känner mig som hemma. Äter Pågens kanelbullar och är alla är helt asociala och inne i sitt eget. Igår började jag sakna den svenska reklamen så mycket att jag var tvungen att youtuba den gamla goda Vasakronan, ni kommer väl ihåg den? Den var helt fantastisk och jag blev så lycklig av att se den :)

Haha just nu har vi igång 4 datorer på 3 personer, vilket bara intygar det faktum att vi är asociala. Det fattas bara att jag ska gå upp på rummet och ligga där resten av dagen. Även TVn står igång, på en kanal som visar F1 från Abu Dhabi. F1 har aldrig riktigt varit min grej. Visst tycker jag att det är häftigt att de kan byta däck på bilarna så snabbt och så...men det känns inte som en sport. Ge mig en match mellan Sverige och Finland i ishockey eller ett Derby mellan Bajen och Gnaget och jag sitter som klistrad! [ Måste bara lägga till att det är Sverige och Bajen som gäller i sagda matcher, frukta ej ] Om Formel1en skulle vara i Monza hade det dock varit mycket roligare att se.

Just nu har barnen en kompis på besök och de springer runt och leker och härjar med varann - vi andra kan inte riktigt hänga med, därav datorerna. Peace out!

lekhus disney

Jag har kaffemage. Pappan har en kompis här, så det är ännu värre än vad det annars skulle vara. Jag sitter och håller inne alla de snuskiga gaser som vill slinka ut, men jag vet inte hur länge till jag kan kämpa. Tror jag måste gå upp på mitt rum och göra  något snart, för att kunna slappna av i rumpmusklerna.

Igår var jag inte ut och sprang eller på promenad, det längsta jag gick var väl från bilen in till affären. Detta är något som jag har lite smått ångest för idag. Måste ge mig ut i farten sen ikväll istället. Men nu ska jag fortsätta flyga runt i cyberrymden (y) Peace out!

mmmmmmmmmalta

God, I love you guys! Jag saknar den tid vi hade då. Inga bekymmer som helst i världen. Det värsta som skulle kunna hända var att mamma kom på att man hade druckit, ojojoj. Peace out!


prinsesstårta

Tänk om man skulle vara en prinsessa! Det skulle ju vara asigt jäkla roligt, tänk att ens pappa är kungen och har makten över hela landet. Nuförtiden får man ju även gifta sig med vem man vill, så det skulle inte vara några problem.

Jag har just ätit fett god mat, det var äldsta dottern som lagade igen, jag gillar när hon gör det =)) jag berättade ju dock förut om att jag inte kan äta så mycket nu längre, och nu har familjen börjat fundera över det här. De tycker att jag är jättekonstig känns det som. Jag känner mig typ som en alien, haha.

På tal om aliens, så har jag alltid undrat hur de ser ut. Jag tror ju inte riktigt på den här teorin om att de är gröna monster med gröna kappor, utan jag tror att det finns mera där ute. Kanske de ser ut som oss människor - vem vet. Det skulle vara ruskigt roligt att få reda på sanningen, tror ni att det går?

Just nu sitter dudesen här och beundras över hur jag skriver på mitt tangentbord. Jag blir återigen behandlad som en alien, men nu för att jag inte tittar på dataskärmen medans jag skriver, utan på TVn. Men vad ska jag göra, det verkar rätt spännande där inne i dumburken.

Dessutom har jag ju faktiskt gått i skola där de försökte lära mig hur man skriver utan att titta på skärmen...inte för att jag gjorde  som de ville att jag skulle göra, men ändå.

Nu ska jag kika runt lite på alla de miljoner communitys jag blitt medlem i under årens gång, men först lägga in en bild på mig, Erica, mamma och Larsson. Peace out!



hästarna nafsar

Jag hade just en konversation med min mamma. Den gick såhär:

J - Hej, jag skulle behöva få reda på vad mitt svenska signum är. Kan du leta upp brevet där det står? Det ska vara i köket någonstans...
M - När ska du ha fått det?
J - Jag fick det i somras samtidigt som det där brevet från Svenska Kyrkan och det.
M - Två ord - mission impossible!

Tusan vad underbar hon är, jag saknar henne som bara den! Men snart kommer hon hit =))

Jag har just vart och handlat med familjen. På vägen hem satt pappan och snärtade till mig på alla de ställen på min kropp som var fria. När vi äntligen kom hem, drog jag till en riktig jävel på hans mage. Då slutade han, haha. Peace out!

sömn

De senaste 10 åren har jag insett hur viktigt det faktiskt är med sömn. Jag behöver ca 8-9 timmar för att vara helt perfekt pigg nästa dag, får jag mindre går jag runt och är lite småtrött hela dagen. Igår satt jag uppe alldeles för länge och gjorde ingenting med Kim, och idag blev jag väckt av ett onödigt sms alldeles för tidigt. När jag väl hade vaknat, gick det inte att somna om. Nu kommer jag alltså gå och vara trött hela dagen, någonting som jag inte ser fram emot.

Just nu sitter jag och tittar på när barnen lagar en koja av madrasser och täcken, som jag sen om ca 30 minuter när de tröttnat på, får plocka bort. Haha. I natt ringde min älskade vän Julia och ville prata. Det var skönt att hon ringde mig fast jag inte är hemma, det kändes så rätt :)

Nu har barnen tröttnat på sin koja, det tog mindre än 5 minuter. Nu ska jag återgå till den dubbade danska versionen av Zach & Cody - ett program som jag inte ens tål när det är på engelska. Haha det är inte meningen att jag ska verka bitter, jag mår faktiskt riktigt bra. Peace out!

piskande molly

Jag insåg just att jag och min kära vän Flogging Molly har varit ifrån varann alldeles för länge. Han hör liksom inte av sig längre. Detta är något jag ska sätta stopp för på direkten! Nu lägger jag in hela discografin på mp4an och planerar en superlång powerwalk / springarunda för morgondagen.

Nu ska jag sova, peace out!

sluta växa, luggjävel!

Min lugg har aldrig riktigt kunnat hålla sig på plats. Nu har det gått så långt att den hänger ner till kinderna mina. Hur kan detta vara sant? Jag klippte den för bara några veckor sen i Julias badrum med hjälp av hennes nagelsax, så VARFÖR? Det börjar faktiskt bli ganska jobbigt.

Vill ni veta något sorgligt? Jag sitter just nu och laddar upp bilder på den nya verionen av LUNARSTORM! Jag har just nått höjden av uttråkhet. Nästa steg är väl antagligen Bananaisland, om det nu finns kvar. Peace out!

rosenknopp (det rimmar på snopp)

Idag har jag varit och sett på Jonas (det äldsta barnet) när han spelade knattefotboll. Han var jätteduktig och gjorde åtminstone 2 mål :) Jag satt dock mest och spanade på den ena tränaren som var sjukt gullig. Han var inte i samma ålder som de som spelade, bara så ni vet. Jag var där med Emma (yngsta barnet) och hennes storasyster Stine. När vi kom hem lagade Stine fett god mat som jag njöt av lääänge. Emma hade hunnit somna innan maten var klar, så det blev tyvärr inget käkande för henne. Nu ser jag fram emot en helg hemma med familjen.

I morgon ska mina älskade syskon samt far på Bajenmatch på Söderstadion. Det är klart de drar och gör något sådant när inte jag är hemma! De lyckas alltid planera in saker när jag är borta, jag undrar varför. Men jag får helt enkelt slänga på mig något grönvitt och sitta här och heja. Jag glömde ju förstås ta med mig min Hammarbyhalsduk när jag flyttade.

Igår pratade jag med min favorit sicilienare Giuseppe och han bjöd in mig till att komma till honom om en månad och lyssna på detta - han skulle betala halva min biljett! Det är typ det mest romantiska som någonsin hänt mig. Är det sorgligt? Men jag ska iallafall ta ett snack med Kim (pappan) om när jag kan dra. Skulle ju även vilja dra hem till Åland över jul och träffa de jag älskar, så jag hoppas att jag kan göra bådeoch.

Idag var jag på topp och skulle ut och springa. När jag hade kommit typ 2 km hemifrån började det blåsa upp till storm, så jag fick promenera istället. Dum som jag är, hade jag tänkt "nej men jag behöver inte sätta upp håret idag, det känns onödigt". Folk stirrade på mig från sina bilar, för jag såg ut som ett megaemo där jag gick med allt mitt hår i ansiktet och mina feta hörlurar på päälä (hur i hela helsefyr stavar man det?).

Nu sitter jag och ser på något som heter "Top Cat" på danska och förstår ungefär en fjärdedel av vad de säger. Det är mycket lättare när man pratar med någon!

Jag ber om ursäkt för det tråkiga inlägget, men ibland måste man göra sådana också. Nu tänker ni säkert "tror hon att hon är rolig annars eller?!" och jag måste bara säga det att JA, DET TYCKER JAG! Det skulle föresten inte vara helt fel att tatuera in Hammarbys logga någonstans. Jag måste ta mig en funderare =)) Peace out!



tomtefar

Jag såg just reklam för någonting helt magnifikt. Det är en gördel som - hör och häpna - GÖR DIG SMALARE! Det är ju helt stört vad nice det är! Nu vet jag vad jag ska önska mig i julklapp i år. Det och lite flygbiljetter hit och dit dvs. Idag såg jag på Americas Next Top Model och de är i Milano, vilket fick mig att inse hur mycket jag saknar Italien. Alla kompisar, maten, trafiken, utelivet, bärsen, transporten...ja, allt.

Snart kommer mamma och hälsar på mig, vilket kommer bli fabulous! Hon ska komma hit och så ska vi dra in till Köpenhamn och utföra julhandel. Vi har vanligtvis en tradition att åka till Thuns på självständighetshelgen, men nu går ju inte det riktigt, så hon ska komma hit istället =)) Då ska hon få ta med sig de saker jag inte fick rum med i väskorna när jag flyttade, t.e.x. båda mina Converse, mina favorit pyjamasbyxor m.m.

Men nu ska jag ge mig in i filmens värld, det går något spännande på tv 1000. Peace out!

ta ett djupt andetag...

Jag vet inte hur länge till jag kommer orka hålla på och springa. Det har gått 4-5 dagar nu och jag är helt jävla slut. Idag föll jag ihop innanför dörren. Pappan trodde jag hade någon karl med mig hem eller något liknande, jag hörde inte riktigt vad han sa för jag var tvungen att koncentrera mig på att andas.

Natten till igår samt nästan hela gårdagen spenderades i en lastbil. Nu kanske ni tycker att det låter helt hemskt, men det var faktiskt rätt skoj :) Vi sov några timmar på natten (det finns 2 sovhytter) och sen körde han hela dagen igår. Jag gick och lade mig en stund igen, men vaknade ett tag senare av att det guppade till alldeles för mycket, något som han hade väldigt roligt åt.

Sen på kvällen stack vi och käkade pizza på någon random restaurang och sen gick vi till en bar. I slutändan var det nog en av de bästa dagarna här hittills! :)

Nej nu kommer stormen (dock inte med snö, hahahahahahaha). Peace out!

goran^

Det blir nog inget vettigt inlägg idag. Jag lovar dock att skriva ett (eller kanske t.o.m. TVÅ i morgon). Peace out dudes, peace out!

trafikljus

Idag var jag ute och sprang igen. Det var ruskigt skönt! När jag skulle flytta, hade någon tagit min iPod sladd ur mitt rum, så jag glömde totalt bort det. När jag kom fram insåg jag att det i princip inte fanns något batteri på den, men tänkte inte så mycket mer på det. När jag sen skulle packa in alla mina saker i lådor och skåp, insåg jag dock att min mp4 spelare samt laddare låg i dataväskan. Jag älskar mig själv! Så nu har jag varit ute med gammal hederlig musik i öronen och det har varit ljuvligt.

Nu kan jag dock inte gå ordentligt. Mina ben värker som fan för att jag är dum nog att inte stretcha efter att jag motionerat för första gången på 5594 år.

Jag fick just ett förslag från pappan i familjen om att följa med ut och åka lastbil hela natten. Å ena sidan skulle det vara rätt skönt att komma utanför huset och göra något, men å andra sidan så är det mörkt och jag vet att jag bara kommer somna. Hur trevligt sällskap är jag då liksom? Om ni undrar, så är barnen hos sin mamma, det är inte så att vi bara lämnar dem ensamma hemma båda två.

Nu måste jag fundera. Peace out!

järvheden <3

Jag ville bara säga att jag just såg Järvheden i en reklam, och varje gång jag ser honom, blir jag bara mer och mer förälskad. Det är lite som med Dolph Lundgren. Han är svår att stå emot! =)) Peace out!


bäddsoffa

Idag hade jag hemskt tråkigt, så vet ni vad jag gjorde? Jag stack ut på en springtur! Har inte varit såhär stolt över mig själv på väldigt länge! När jag kom hem drack jag dock cola, och då kände jag mig inte lika cool längre. Men huvudsaken är att jag tog mig i kragen och äntligen gjorde något bra för min hälsa. I morgon ska jag nog också ut och springa om jag känner mig lika motiverad =))

Jag kom på häromdagen att jag inte har ätit mycket alls sen jag kom hit. Jag vet inte varför, men jag är bara inte hungrig. Är det någon som har ett svar på detta fenomen? När jag idag åt två mackor, blev jag jättemätt. Antar att det är för att min magsäck krympt, men brukar det hända sådär fort? Det här är konstigt, det är inte som att jag inte äter för  att gå ner i vikt eller något (fast det skulle ju inte vara helt fel att gå  ner några kilo).

Tidigare idag såg jag på Cloudy with a Chance of Meatballs. Fy tusan vad bra den var! Älskar också att det är just de skådespelarna som har rösterna (bl.a. Andy Samberg a.k.a. Jizz in my Pants Guy). Peace out!

fläta

I fredags var jag ut med pappan och hans vänner. Vi var till ett ställe där personalen lite då och då gav ut gratis bärs till allihopa. Jag fick även en blå tomteluva som blinkade av små röda lampor. Den gick jag glatt runt med hela kvällen / natten. Igår såg jag att det stod på den (på danska förstås) att jag var berusad och inte skulle få någon kyss. Haha, jag som var så stolt över min present.

Jag är däremot fruktansvärt stolt över att jag inte brände ett penni under hela kvällen. Hade det dock funnits ett Donken i närheten hade jag inte varit lika rik idag kanske...igår ville jag bara döda för en big mac meny med en stor jordgubbs milkshake och säsongens paj. Mmmmmmm Donken <3

Idag fyller Kayleen år, GRATTIS SOM TUSAN! Jag är hemskt ledsen över att jag inte kunde vara där, men vi får helt enkelt fira nästa gång vi ses. Nej men nu måste jag gå och laga någonting att äta, allt detta snack om Donken och chokladfärgade bebisar har gjort mig hungrig. Peace out!

blöh

BAAAAAAAAAAAAAAAAAKIS

R.I.P. Motica

Idag var pappa och tog bort vår hund Motica, en älskad familjemedlem. Vi alla kommer sakna henne, hon var alltid jätteglad och full av liv. Det kommer bli konstigt utan henne. Här är en bild på släkt & vänner kalaset från i somras, då hon stod för en hel del av underhållningen.


mehe

Idag har jag inte tappat bort mig en enda gång, och jag tycker att det förtjänar ett inlägg. Igår skulle jag till affären som är 2,5 km bort. Dum som jag är, lade jag min fulla tillit i gps:ens händer. När jag kört 10 km inser jag att jag tryckt in fel på "favoriter" och är påväg till minstingens dagis. Jag hittade då på en egen väg och hittade tillsist till mitt mål. När jag äntligen kom fram, hade jag glömt bort vad jag skulle köpa. SNYGGT!

Nu sitter jag och dricker kaffe i brist på annat. Peace out!

underbara älskade

Jag hade just ett videosamtal med Julia och hennes fantastiska, underbara, skitgulliga, banankladdande dotter Kayleen (haha tänk om jag hade skrivit karl, det hade tagit uttrycket "banankladdande" till en helt ny nivå). Jag saknar dem hemskt mycket. Dock gick det mesta av samtalet ut på att webcamen var riktad mot Kayleens brett särande ben, där jag fann en blöja.

Om 5 dagar fyller Kayleen år och jag kan inte fatta att jag missar det. Förra året uppvaktade jag och Demman henne när hon låg och sov (med sin mor dregglandes brevid) med yoghurt med skivade bananbitar och en muffins med ett ljus i. Hon fyllde alltså ett. Det slutade med att yoghurten blev kletad mot väggen med stearinen från muffinsljuset och de små kladdiga bananbitarna. Därav det tidigare uttrycket.

När kladdandet var klart, fick hon sina presenter. Temat var rullande musik. Demman gav henne en underbar liten Hello Kitty bil medans jag och Julia gav henne diverse instrument och en låda klossar. Haha det lät ganska sorgligt, men hon leker med alla dessa saker än idag, förutom trumman som i somras gick sönder och nu innehåller alla möjliga sorters saker (löv, jord, grus, trumpinne, en groda och lite allt man kan komma på).

Jag bifogar nu en bild av mig och Kayleen i Eckerö i somras. Gotta love that child! Peace out!


danmark

Jag ber om ursäkt för att jag inte laddat upp något på länge, men det har varit rätt mycket...ogjort skolarbete, packa, flytta etc.

Nu är jag iallafall i Danmark, och jag gillar det skarpt! Jag gillar familjen, de är riktigt härliga. Jag får köra en bil som påminner väldigt mycket om pärlan och min säng är jäkligt skön. På fredag ska barnen till sin mamma och jag ska då till en bar eller något liknande med pappan. Det blir nog kul :)

Nu är barnen på dagis samt i skolan och pappan jobbar, så jag sitter ensam hemma och ser på top model. Måste dock dra nu, jag uppdaterar igen i morgon =)) Peace out!

RSS 2.0