Someone who loves me went to New York and bought me this candy


Hej!

Nu är jag tillbaka, efter många dagars övertid. Under mitt lilla "blogguppehåll" på ca två veckor, har det hänt alldeles för lite saker. Men grejen är den, att jag tycker att ni borde få veta precis in i minsta detalj vad jag har gjort, för jag anser att ert liv kommer att bli lite bättre då.

3 av mina kära vänner har fyllt år de senaste 11 dagarna - först var det Hanna som blev 18, grattis så tusans! Sen var det Puhi som blev 17, haha välkommen till den sämsta åldern någonsin. Och idag fyller rara lilla Johannes 16, vilket nästan är en värre ålder än 17.

I lördags hade Hanna partii @ Sportkila. Det var en mycket lyckad fest och jag tror jag pratar för alla som var där när jag säger - underbar underhållning :)

Julia Jr aka Kayleen var beräknad till den 28onde, men hon har ännu inte kikat ut. Jag vill träffa henne NUNUNU! Någon annan jag alltid vill träffa är Anton, och tur som jag har, sitter han bredvid mig (notera den påtvingade komplimangen).

I morgon är det utklädningsdax, jag och min finaste Josephine ska vara bananer i pyjamas, B1 och B2 you know. Jag har dock ingen aning om hur man ska kunna laga en banandräkt på en dag. Men som tur är, så är jag och Boman extremt kreativa, så vi lär nog komma på någonting, wink wink.

Jag sitter för tillfället i skolan och ska egentligen göra en powerpoint-presentation om ergonomi. Jag anser att bloggen ger mig mer. :)

Igår kom Simon aka StimpeG hem. Han fixade min ostartbara dator på ett nafs medans jag stod bredvid och såg antagligen ganska dum och ofattande ut. Men nu funkar den iaf igen, så mitt liv känns bra. Och ja, mitt liv består av vänner, mat och datamaskin.

Puss på Anton, han är söt.

Jaja fantasin är inte i sitt mest flödande skick idag, så jag slutar väl nu.

PUSS

raowr

Hej!

Igår kväll när jag kom hem, satte jag mig framför datorn med en kopp te i förhoppningar om att snart somna. Det funkade inte. Istället satt jag framför dumburken och skrev med favorit Mattias till ungefär kl 5. Det gav mig inte så mycket. Jag gick och lade mig i sängen när snoret började rinna. En hel hushållsrulle blev använd. I denna tragiska stund, började jag tänka på ett gammalt minne. Jag ska nu berätta om det för er.

14 augusti 2007


Dagen började på detta sätt:
Klockan var 00.37 eller nåt liknande och mina härliga vänner Joseph och Björn ringde och ansåg att jag skulle borda befinna mig i Saltvik. Med tanke på att detta var 9 ½ timmar innan jag skulle börja en ny skola (handels), och mitt sommarlov skulle ta slut, så tänkte jag what the hell, jag drar. De kom och hämtade mig och när vi kom kom fram, gick Joseph direkt och lade sig. Jag hade alltså bara Björn att umgås med. Vi började inta alkoholhaltiga drycker. Vi hade grymt kul denna natt, och vid kvart över 7 somnade vi. En halvtimme senare kom Monstret (Joseph) och väckte oss, då skulle de till Sverige.

Klockan var nu kvart i 8, och vi åt lite frukost, mitt uppe i fyllorna. Vid kl 8 skjutsade de mig hem till Godby, där jag genast kokade kaffe. Min buss skulle nu gå om en timme. Jag drack upp mitt kaffe och gick upp till mitt rum för att säga hej till min syster. 45 minuter före bussen skulle gå, ringde min älskade vän Krille. Vi bestämde oss för att träffas om 5 minuter. Vi möttes på mitten av våra hus, jag i smetorna och han nyduschad och fräsh.

Vi insåg först då att bussen inte skulle gå förän om 40 minuter, så vi stramplade runt lite grann i Godby. Ungefär vid 09.05 mötte vi finmaja Puhi, då även hon väntade på bussen med oss. När bussen inte än hade kommit vid halv, blev vi lite oroliga. Vi kollade då busstidtabellen och kom på att det inte gick någon buss som kom in till skolan till 10. Paniken flödade. Krille fick ringa sin morbror som genast kom och skjutsade in oss. Det var fullt med sågspån i bilen.

4 dagar senare hoppade Krille av handels och började yrkes, medan jag och Puhi fortfarande, efter 1 och ett halvt år, går kvar. Fina potäter.

Detta var vad jag låg och tänkte på tills jag tillslut somnade med Tiger i mina armar. Jag älskar Tiger. <3

Peace out, PUSS

Höstlov

Hej på dig.

Till skillnad från de flesta andra skolorna, har vi fått höstlov redan och ska ha det tills söndag. Det tycker jag att är riktigt nice, även fast vi får gå in i juni. :)

Min helg har varit rätt så rolig. Allting började på fredagen.
Jag, som den panka lilla skitfjortis jag är, var tvungen att panta flaskor för att ha råd med proviant för kvällen. Jag fick ut 9, 10 eudoras för det, och Krille, min älskade surikat, fick följa med mig ner och panta eftersom det inte riktigt är min favoritsak i världen. Sen kom jag upp till huset och insåg att jag hade jobb att göra, så det fick jag göra på en timme. Det var svettigt.

Helt plötsligt ringer min gode vän Björn och informerar mig om att han är i Godby och vill ha tillbaka sina byxor :( Jag fick kubba ner till grillen som en stucken gris. När jag kom ner var det ingen Björn där. Dock kom en ilande Puhi, det var nice. Efter ett tag kom dock boysen och jag lämnade tillbaka brallsen.

Sen stack jag & Boman upp till Puhi för lite uppfixning & förkrök. Jag & Boman åkte upp med Benny & Johannes, Puhi körde bakom med ett leende på läpparna.

När vi var klara hos Puhi, stack vi till Ricki och spelade Guitar Hero och drack lite till :) Det slutade inte så bra. Sedan ringer Johanna (den underbara) Karlsson och berättar att hon är påväg till Godby för matinköp i den sk. Poplådan. Vi åkte in till stan med dem och cruisade runt lite, men det varade inte så länge. Mitt i allt står vi utanför Sparhallen med sammanlagt 10 eudoras och en finsk taxichaufför vid namn Claus som bara hade kört dit för att ta det lite lugnt. Han lämnade oss efter ungefär 15 minuter.

Vi bestämde oss för att lifta in till stan och det funkade inte så bra. Sen helt plötsligt kom Erik och vi fick åka med han, det var nice. :)

När vi kom in till stan, irrade vi runt lite grann, stötte på lite känt folk och minglade. Sen bestämde vi oss för att gå till Arken, och påväg dit mötte vi Claus igen. Mocko trevligt. Efter att vi hade varit på Arken ett tag, ville den lilla blonda Puhi hem, så vi sa hejdå till allas vår älskade Lollo och begedde oss, efter mycket stånk och stök (är det ett riktigt uttryck?), kom vi hem med två turkar. Eller hem och hem... De skulle skjutsa oss till Godby, men inkompetenta som de var, släppte de av oss i Haraldsby.

Vi gick och satte oss i en busskur ovanför hotellet och Puhi gick hem. Nu var det bara två fulla kaniner kvar. Vi fixade ut oss till Saltvik, till Joseph nya lägenhet. Där blev det att dricka mera och tillslut somna ungefär vid 09.08.

På lördagen vaknade jag i den mest snurrande sängen någonsin, och folk hade lagt sig raklånga över mig, tacka fan att jag hade ett täcke på mig, halvnakna karlar skrämmer mig, iallafall om det är något som man inte vill se i bakfyllorna för att man börjar må illa :p

Jag gick ut i vardagsrummet och hittade 4 glada pojkar och en Boman att umgås med. Vi gick ner till Matkroken och köpte oss en varsin pizza, sen åt vi den. Jag kan berätta att det var den vidrigaste pizzan jag någonsin ätit, men jag var hungrig. Varken jag eller Boman hade pengar, så pizzorna blev vi bjudna på, tack så mycket för det :)

Vi kom hem till vårt underbara Godby runt kl 4, jag gillade det a lot. Sen satt jag hemma till ungefär 9, och gick till Julia för att se på Heartbreak Hotel, mycket trevligt :)

Idag har jag sovit länge och varit hos Julia och sett på I Robot, den gillade jag grymt mycket, det gjorde även Julia. Vi gillade speciellt Sonny, han var så rar, iihk :) Vi var mycket skeptiska mot den i början, men den blev bara bättre och bättre. Medans vi såg på den härliga filmen, åt vi mackor med pickles och ost, nam! Och sen unnade vi oss lite självvispad (by yours truly, haha TRULY!) chokladmousse. Den var inte nåt god. :(

Sedan gick jag hem och skulle sätta på min dator, men den funkade inte. VARFÖR?! Nu sitter jag i min käre brors rum och skriver och tycker allmänt synd om mig själv eftersom jag inte varit inne på lunarstorm på ungefär en månad, och när jag väl loggar in, så funkar förståss inte Yatzy.

Nu ska jag njuta av mitt långa höstlov och sova jäääättelänge :)

PUSS

Funderingar





Hej!

Jag är en människa som gillar att sitta och fundera över saker och ting. Idag satt jag länge och funderade över rökning. Jag började undra hur många ålänningar som egentligen röker, med tanke på att alla mina vänner utom Sabina röker, så måste det ju finnas en himla massa fler.
Min goda vän google.com tyckte såhär: "För en del människor är risktagande en viktig del av livet, och många rökare tror fortfarande att de med lite tur kan undvika skador. Men undersökningar visar att rökare både dör tidigare och är sjukare än andra."  Puss på google.

Min fråga är nu "varför gör man det?".
Okej, man är fast i det och det är jävligt svårt att sluta med det, men då är kanske frågan varför man egentligen börjar? Är det för att passa in och vara det som samhället menar med "häftig", eller är det bara så att man tycker att första smakprovet var riktigt gott?

Vad jag kan minnas så var första blosset inte speciellt gott, men vi var ett gäng 10 bastare som stod på ett litet berg och tyckte att vi var extremt häftiga. Kanske var det så att man inte riktigt vågade säga att man tyckte att det var äckligt.

Nej nu har jag funderat tillräckligt länge på det här, om nån har något smart att säga till mig, så gör det gärna.

Nu ska jag återgå till mitt chillande, eller möjligtvis plugga på logistiken, har prov i morgon. :|

PUSS

Oh my

Hej hej, hej din fule faan.

Jag har nu fallit för grupptrycket och skaffat mig själv en blogg. Julia (http://hallonmamma.blogg.se) tipsade mig om att jag skulle göra en, så jag gjorde det. Puss på henne.

Ja, mitt namn är Elise Granesäter, jag är 17 år och bor på Åland. Dagarna brukar ofta spenderas tillsammans med vänner samt hemma i mitt rum. Förövrigt gillar jag min familj, mina vänner, mat och så gillar jag att simma, men bara när jag riktigt känner för det.

Jag bor i ett 350 m² stort hus med min mamma Tuire och min katt, Larsson. Pappa bor i stan med sin fru och hennes son och mina syskon har flyttat långa vägar ifrån mig, vilket jag tycker är riktigt jobbigt.
Erica, min äldsta syster bor i New Orleans, U.S.A., Tim, min äldsta bror bor i Gällivare, Sverige och Simon, min yngsta (men ändå äldre) bror bor i Gävle, Sverige. Jaja, nog om dem.

Jag lär knappast skriva här så ofta med tanke på att jag ofta glömmer bort såna här saker och istället är ute och ränner på byn som min gode vän Sabina skulle ha sagt.

Jaa, men nu hade jag tänkt berätta om min icke-intressanta dag.

Det hela började med att jag inatt inte kunde sova ordentligt, jag somnade ungefär vid 04.00. Det fortsatte sedan med att jag vaknade alldeles för tidigt (ungefär 05.03) av att min katt låg och tuggade på en plastgrej i sängen bredvid mig. Jag låg och hostade samt nös i en halvtimme och sen gick jag ner med katten och gick och lade mig i min bror Simons rum istället. Det hjälpte lite mot nysandet.

Sen vaknade jag vid 7 och sa åt mamma att ringa till skolan och informera att jag hostat ut mina halsmandlar eller något åt det hållet. Efter att jag återigen hade somnat samt vaknat, tog jag en smörgås att svälja ner min antibiotika med och slog mig ner framför Simpsons. Sedan stack jag till min underbara vän Julia och spelade Crash Bash samt åt lite grann.

Efter det har jag bara suttit här hemma och chillat, medan febern bara har gått högre och högre upp. Nu sitter jag här och dricker hjortron-te och äter ägg.

Om du har orkat läsa allt det här har du knappast mycket för dig, precis som jag. Jag vet hur det känns.

Puss

RSS 2.0