s18e09

Kära vänner

När jag sitter här i mni sjukt obekväma datastol och lyssnar på en av årets sommarplågor "Flipsyde - When it was Good", kan jag inte hjälpa att bli lite nostalgisk. Jag börjar tänka på hur saker var förr, och hur de är nu.


Fastän jag trivs otroligt bra med mitt liv just nu, kan jag inte låta bli att tänka på vad jag har / håller på att förlora, som t.ex. min älskade vän Josephine Boman. Jag vill bara att vi ska ha det som förut, du och jag. Är inte riktigt säker vad som håller på att hända, men jag tycker inte om det speciellt mycket. Vi borde helt enkelt ta en Daska Kungen-dag någon dag och bara vara. Jag saknar det otroligt mycket.



Expedition Gul Puma


En annan grej jag saknar är Fantomen-godispåsarna. Vart tog ni vägen? Kom tillbaka mina älsklingar, eller hör åtminstone av er så jag vet att ni mår bra.



Fantomen


Nu måste jag skita.


Dagens låt : http://www.youtube.com/watch?v=ER679C9bqLw

s18e08

Jag saknar dig, vill att du ska vara här hos mig nu. Nu. Om det inte blir av något på höstlovet vet jag inte vad jag tar mig till, detta suger. Mi manchi molto, Alex.


Dagens låt : http://www.youtube.com/watch?v=20HTTZWQJSA&feature=PlayList&p=796B0E7F40874C9B&playnext=1&playnext_from=PL&index=1

s18e07

JAG HATAR DETTA. JAG TÄNKER INTE STANNA KVAR PÅ DEN HÄR RUTTNA ÖN. JAG HATAR ÅLAND OCH JAG HATAR ATT JAG INTE BOR I ITALIEN. TA MIG HÄRIFRÅN, SNÄLLA!


Dagens enda vettiga låt:

http://www.youtube.com/watch?v=ERwxt6s0FPo

RSS 2.0