han är tillbaka!

Sparrisen är tillbaka. Han har ju vart lååånga vägar. Varför berättar man inte när man ska göra nåt stort? Något jag alltid undrat. Så fort jag ska göra något viktigt i mitt liv, ringer jag runt till alla mina kompisar och berättar om det. Som när Sabina kom hem från Thailand och hade skaffat en till tatuering! Hon stod och berättade om resan och sade helt plötsligt: Simon har tatuerat sig! Alla blev överraskade och lite småglada. Sen kommer det: "Ja och jag har ju också tatuerat mig förresten..." Det var konstigt!

Måste dra, peace out!

jehuuu

En månad och 10 dagar kvar. 41 dagar. Sen flyttar jag bort härifrån, jag flyttar till värmen och kolhydraterna. Ååå vad jag gillar kolhydrater! (Inte när det lägger sig dock!)

Jag vill flytta NU!




När Christofaaa fyllde år, bestämde jag, Julia och Jessica oss för att göra en video till Hotel Room Service. Se den, tro mig!

det kränger

Min buk mår inte bra. Jag visste att jag inte skulle ha ätit den där klubban! (Säger hon efter en helg med ca 15 hamburgare och 37 pack pommes...)




mmmmm hamburgare!

stockholm

Hej!

I fredags stack jag, Julia och Sabina till Stockholm för att festa till det lite. Vi träffade Julias gamla classmates och var på någon bar, mycket trevligt. Vi stötte på hon där bloggfjortisen som vill vara som Kissie och hon skulle börja bråka med oss, jäkla pucko.

Pratade med min favorit italienare igår och det gick bra att jag bor hos honom några dagar, sweet!

Måste kämpa med skolarbete nu, peace out!


/ ΣΥΔΔΕΝ

det här är ju verkligen inte min grej!

Det här med att blogga har ju alltid känts lite lame. Men jag har i och för sig alltid varit sent ute med att bli aktiv på diverse communitys jag blivit medlockad in i, som t.ex. Lunarstorm, Snuttis, Kamrat, Bilddagboken, Bananaisland [en klar favorit] m.m. Facebook var jag dock jäkligt snabb med.

Nu har jag i alla fall skrivit varje dag i en vecka eller något liknande - varför? Det är max 5 personer som läser, och de flesta av dem ångrar väl sig antagligen så fort de ser att det var ett urtrist inlägg idag igen.

Idag pratade min vän Flamman med sin karl Kaninpung och han kom då fram till att om jag bor hos Luca medan jag är i Monza, kommer han att hämta mig därifrån och skjutsa mig till Genova. (Vill ju helst av allt sova hos Alessandro förstås.) Tydligen har han fått för sig att han är min pappa. Jag talar nu om Kaninpungen. Och jag har pappa nog så det räcker och blir över. Jag blev förstås skitsur med tanke på att han inte ska lägga sig i. (Du vet ingenting om mig och mitt liv! Jag ber om ursäkt, det var lite för internt.) Vill även lägga till ett litet sidoskratt. I alla fall insåg jag sedan att det inte var han som gjort fel, utan det var mina svin till exkarlar. Way to pick 'em, Sudden...

Vill bara lägga till en extra liten tråkig notis: Jag har träningsvärk, peace out!


/ ΣΥΔΔΕΝ

Inte länge kvar!

Hej!

Hahahah jag har ingen aning om hur det där blev så stort, jag råkade bara trycka fel. Jag hoppade seriöst uppp när jag såg storleksbytet.

Som rubriken så brutalt ärligt säger, är det inte länge kvar...av något alls! Jag har räknat ut att det är ca 13-14 skoldagar kvar innan examen och ungefär 50 dagar tills jag flyttar till Italien. NICE! Jag och Julia har bestämt oss för att flyga ner några dagar innan jag egentligen ska flytta, och festa tillsammans en sista gång före vi bor så långt ifrån varann (mår hemskt dåligt över det). Har fått erbjudande av Luca att sova hos honom när jag är i Monza, så jag slipper sova hos Pelle. Pelles lägenhet är inte stor. Tror dock att jag ska höra med den urbota snyggingen Alessandro om jag kan slagga där istället, han har ju faktiskt sagt att jag alltid är välkommen, hehe :)

FATTA ATT DET INTE ENS ÄR 2 MÅNADER KVAR! IIIIIII!

Nu ska jag skriva klart det förhoppningsvis sista med examensarbetet, peace out!


/ ΣΥΔΔΕΝ

Möhö

Ska snart prata med skolans "alltiallo" om min skolgång, vet inte om jag ska vara lugn eller spänna hela kroppen. Dessa veckor är ju inte de bästa i mitt liv om man säger så...

:)

Att något så litet kan göra en människa så glad, det är helt fantastiskt! Tack!

Det tar kål på mig.

Jag brukar vara glad. Lycklig. Jag brukar skratta konstant och ha fruktansvärt bra humor. Dessa två dagar har nog varit de värsta i mitt liv. Jag orkar inte. Jag gråter. JAG. Jag försöker och försöker, men det känns bara som att jag kommer längre och längre ifrån målet. Förlåt vänner. Förlåt. JAG ORKAR INTE!

Examensarbete

I morse försov jag mig. När jag senare skulle ta en buss för att komma till skolan, kom den aldrig. Eller så gick den alldeles för tidigt, vem vet. Nu har jag iallafall suttit och jobbat med examensarbetet ett tag, med vissa avbrott för att prata med Luca då förstås (random kompis, onödig fakta). Man skulle kunna tro att jag blir helt avskräckt från att röka pga detta arbete, men det gör tvärtom så att jag har värsta cravings efter en cigg.

Deadlinen för arbetet är i morgon 23.59. Då ska jag väl förhoppningsvis vara klar. I morgon måste jag dock in till skolan för att ta ett snack med rektorn (scary som tusan). Jag orkar bara inte!

Men snart får jag flytta...snart!




Tacka gud att Alessandro introducerade mig för detta band, de är helt sjukt bra! Me love it longtime.

Pelle Pung & Fröken Dung




Jag vet att den redan finns på Julias blogg, men kärleken till detta videoklipp är oerhört stort. Min favoritsak med hela scenariot är min buk när jag sträcker upp armarna (jag ser gravid ut) samt bananen i Pecos hand. Varför Pecos, varför?

Snart, snart, snart!

Hej!

Om 58 dagar flyttar jag till Italien. 4 dagar efter det, ska jag och familjen jag ska bo hos åka på semester till Sardinien. Måste säga att jag är rätt så positiv just nu. Lyckan strålar genom mig! Till på det, kommer min käre vän Parashar hit i maj, sen åker jag till Berlin med klassen och allt är fabulous!

Ska bara klara av allt det sista i skolan nu, har alldeles för mycket ogjort och jag är livsrädd för att ta konsekvenserna.

Ska försöka jobba lite på examensarbetet nu, jag önskar mig själv lycka till. Haha,  det kändes lite patetiskt. Min mamma önskade mig också lycka till tidigare faktiskt :)




Nostalgi!

RSS 2.0