hoffmaestro

Hoffmaestro var helt sjukt bra! Det var sån jäkla energi i hela publiken, och om det var någon som inte var igång, så fixade de det. Ikväll är sista kvällen på Rockoff. Jag har nog aldrig varit mer nöjd med vad jag sett där än detta år. Mycket bra, Dennis! Ikväll ska vi nog festa till det lite. Man behöver ju inte gå in med tanke på att det är någon jäkla Jean Banan som sjunger. VARFÖR?! Jag fick höra en låt för någon månad sen, och det var nog den sämsta skiten jag någonsin hört.

Bäst av de som vart i år måste jag nog säga att var Hoffmaestro. Grymt! Peace out!



rockoff

Förlåt, förlåt, förlåt för min dåliga uppladdning, men är lite busy nu när det är Rockoff. Igår såg jag, Julia och Sabina Kent. De var sjukt bra, mycket bättre än jag hade trott! Vi såg även Salem al Fakir häromdan, som också var bättre än förväntat. Ikväll ska Manboy sjunga, men vi ska nog inte in. Känns onödigt med tanke på att man känner igen en låt och den är inte speciellt bra. Okej, jag måste erkänna att det kan vara mycket roligt att åka runt och poppa manboy. Vem försöker jag lura?

Nu ska jag dra efter Julia och så ska vi in till stan en sväng och glida runt. Finns inte så mycket annat att göra. Kanske vi får med oss Sabina också? :) Peace out!



Jocke Berg, vill du bli min dvärg?

crazy dude, crazy



Det finns inga ord...peace out!

myror

Jag kom just hem till Julia efter att ha skjutsat Simon och hans kompis Johan till Hummelvik. Jag var alltså tvungen att stiga upp 08.20 idag. Jag gillar verkligen inte att stiga upp tidigt. När jag satte mig i bilen möttes jag av ett gäng myror som spenderat natten i Pärlan. Jag bad dem snällt att gå ut, vilket de inte gjorde, men med tanke på att de hade campat mitt framför fläkten, var det bara att rikta den upp mot takluckan, öppna och slå igång den på högsta volym. De flög som de aldrig flugit förr.

Idag är det lite kyligare än det brukar, så det kanske inte blir någon strand...skulle vara lite synd faktiskt. Igår sa både Erica och mamma att jag fått färg, hehe. Peace out!

nageltrång

Idag har jag, Julia, Julia, Hanna, Puhi, Calle, Totte och Casey varit till en strand i Eckerö igen, det var grymt skönt! Vattnet var varmt och sanden var ljummen. Mycket bra! Efter badandet skulle jag skjutsa in gänget till stan och insåg då att oljan i bilen i princip var helt slut. Calle köpte ny olja till mig, vilket var väldigt snällt (man måste hjälpa oss fattiga). När han skulle öppna oljelocket, smällde han huvudet i motorhuven och ett stort BANG ljuder över stan. Sen slog han huvudet igen. Hehe.

Nu sitter jag hemma med Erica som tittar på Boston Public medans jag inte gör ett dugg. Det är rätt tråkigt. Ska snart till Västerviken och svalka mig igen :)

Jag har förresten inte något nageltrång, jag visste bara inte vad jag skulle lägga för rubrik. Peace out!

en dag i norrtälje

Idag var jag, Julia, Julia, Calle och Kayleen till Norrtälje en sväng, det var rätt trevligt. Var dock megatrött, men den tröttheten gick över när jag fick smaka på den fantastiska smaken av en big mac meny (ja, jag tog plus-size). När vi kom hem stack vi och simmade en sväng och sen somnade jag och Emma på Julias soffa.

När vi vaknade stack jag hem för att inse hur god-forsaken varmt det är i mitt rum - 37 GRADER!!! Det är helt stört! Jag kommer strax dra tillbaka till Julia för att svalka av mig lite.

Har några familjer på Irland och i Italien som är intresserade av mig, det är mycket nice :) Peace out!

final

Jag sitter just nu och kollar VM finalen. I början av matchen spelade det inte så stor roll för mig vem som skulle vinna, men lutade nog lite grann åt det nederländska hållet. Efter 20 minuter ändrade jag mig, och nu sitter jag här och vill mer än något annat att Spanien ska vinna (ja, jag har blivit väldigt indragen i detta, det är sååå spännande!).

Idag har jag spenderat många timmar på toaletten, hettan har tagit över min kropp totalt. Det har varit en hemsk dag.

Nu ska jag kika vidare, peace out!

danmark?

Jag och några kompisar har pratat om att åka ner till Danmark i flera år nu, men det har ännu inte blivit av. Nu har vi alla tänkt oss att det är dax, så vi kanske drar dit om ca 2 veckor. Det skulle vara perfekt, för P måste flytta därifrån den 28onde, så om vi åker inom 2 veckor har jag fortfarande chans att träffa honom innan han är ännu längre bort. (P är en random kompis, orkar inte gå in på detaljer)

Just nu ligger jag i Julias soffa och håller i princip på att somna. Det enda som håller mig vaken är hettan. Svetten rinner på mig, jag kan inte komma bort från den. Men jag ska inte klaga, hellre för varmt än för kallt! :)

Nu ska jag ut och förhoppningsvis bli lite avsvalkad, peace out!

svett

Jag förstår att jag svettas under dagarna då det är ca 1255 grader varmt ute, men varför i hela helsefyr (hehe, roligt ord) svettas jag nu när det inte alls är varmt i mitt rum? Jag fattar verkligen inte.

Igår var jag och mamma till Bamböle och jag tog mitt första dopp för året. Nej, jag simmade inte på Sardinien, dum som jag var. När jag hoppade i trodde jag att jag skulle dö, det var sååå kallt! Men efter ett tag vänjde sig min kropp och det var skönt som bara den :)

Nu är det inte länge kvar tills jag får träffa G igen, kan knappt vänta. Han är så sjukt fin! Sen kommer även de andra italienarna en månad senare, vilket också kommer bli grymt! Jag och Julia har redan börjat smida planer för vad vi ska göra när de är här. De flesta planerna går ut på att cruisa runt, dricka samt visa dem vårt hemska uteliv. Ska bli kul!

För er skull lägger jag nu ut en bild där svetten rinner från mitt ansikte som om jag just skulle ha tagit en svettdusch. Kolla in mustachen och notera hur obrydd Pecos är av hettan. Peace out!


mina (enligt julia) roligaste spyor genom tiderna

1. MALTA - Jag står och spyr på en klubb, toalettdörren går inte att låsa och jag sitter på knä medans jag håller mitt eget hår i backslick (jag var den enda av mina kompisar som var på den klubben). Julia hittar dit, tar mitt hår, tar dörren och hjälper mig.

2. STOCKHOLM - Jag är aspackad hos Julias ex. Han tror att det är jättebra att sätta in mitt huvud i en plastpåse medans jag spyr. Spyorna är överallt och det slutar med att han tar av mig ALLA kläder, ställer mig i duschen och tvättar av mig. Notera även att han blev vräkt pga mig denna kväll.

3. ÅLAND - Jag är i Saltvik (om du är ålänning är inte detta något ställe du gått miste om). Vi är på fest hos en vän och jag är JÄTTEfull (Julia påpekar en gång till, JÄTTEFULL! Det som kan tas fram ur våra hjärnor är att alla sitter och vakar över mig som nattvakter, som t.ex. de på Rosengården, aka. åldersomshemmet. Ibland var de i par, ibland var de ensamma och tyckte synd om mig. De hjälpte mig med hinkar och diverse kräkartiklar. Någon frågar Julia: "Vill du se efter Sudden?" Hon satt där i 5 minuter, otålig, full och festsugen. Petar på mig i hopp om vaknad. Ger upp. Vill inte vakta barn, men jag vill spy och nöden har ingen lag. Spyan vill upp men kommer inte. Julia sätter hinken vid mitt ansikte och går. Fetsen fortsätter.

4. ÅLAND -
Jag och Julia bestämmer oss för att åka till Sverige. Jag är aspackad, men bestämmer mig för att jag kommer vara i körskick om 2-3 timmar när båten går. Jag tänker att jag ska spy för att bli av med lite promille (som att det skulle funka). Vi vaknar ca 9 timmar senare och inser att vi missat båten och jag har fortfarande mitt körkort kvar.


Nu sover vi, peace out!

tröttheten lackar

I morse steg jag upp 06.50 för att skjutsa min syster till båten. När vi kom dit var det för sent. Hon hade redan missat den, så vi fick åka hem igen och hon ska då alltså hoppa på nästa båt istället. Detta betyder att jag steg upp tidigt i onödan, och om jag skulle somna nu, skulle jag aldrig orka med att skjutsa in henne en andra gång, så jag får helt enkelt hålla mig vaken.

Jag kör lite Quentin Tarantino race för mig själv just nu, det är awesome! Idag fick jag även reda på att det ska komma en Kill Bill Volume 3! Lyckan har spridit sig i min kropp och jag känner mig inte ens trött längre! Tack Q, tack! (Ja, jag är medveten om hur förbannat nördig jag låter, men jag bryr mig inte. Jag är lycklig.)

Nu ska jag återgå till Pulp Fiction, peace out!

RSS 2.0