s18e02



"En bild säger mer än 1000 ord"

s18e01

Hej!

Jag är jättekissnödig, alltså jättejätte! Men bara för att vara ännu latare än jag egentligen är, så går jag inte på toa, utan sitter här tills jag verkligen håller på att spricka och sen går jag. Det känns vettigare.

Häromdan var jag och Timpa till Sparhallen. Det var en ganska rolig och intressant upplevelse. Vi kom in och vägarna ledde oss till ölhyllan. Timpa tog åt sig det han skulle ha och jag plockade upp en tolva. Jag kommer ca 3 meter med sagda tolva innan den spricker och öl flyger över hela golvet. Som tur var, fanns det ingen i närheten av oss då, så jag ställde tillbaka den demolerade pappbiten och tog en nyare, fräshare variant.

När vi kom till kassan och skulle betala (Tim skulle betala för jag hade inga kontanter på mig), så frågade kassörskan om leg (och ja, jag vet att det är lag på att de måste göra det). Min käre bror hade inte med sig sitt leg, så jag frågade om inte jag kunde betala med hans kort, eftersom jag hade mitt leg med mig. Det skulle tydligen räknas som utköp. Om ni inte visste det, så är Tim 22 år och fyller 23 om några månader.

Det roliga i denna historia är alltså att det enda vi gjorde på sparhallen var att kasta glas & öl över hela golvet men inte köpa något alls. Skitkul tycker jag.

På tal om skitkul, så ska jag ringa min frienemy Julia "Bondbruden" Höglund. Jag gillar henne och hennes bebis. <3

PUSS

RSS 2.0