Kukar

Jag är så förbannat inaktiv på denna blogg så ni måste ju tro att jag är död.
Men frukta ej, jag lever. Jag har bara aldrig fantasi / tid att skriva nåt ointressant som sen inte så många läser.

Det har varit julafton, och jag är jättenöjd med mina klappar :)

Idag åkte Krille iväg. Han ska till Egypten igen :( Jag ville leka med honom idag, men det fick jag inte. Schwein. Makkarakka nu ska jag till Julia.

Jullovet har förövrigt varit onyktert.

PUSS

Macmaaa!

Hej!

Jag har knappast några trogna läsare (ca 3 st) kvar, för jag skriver aldrig här. Det är nog för att jag ännu inte riktigt fattat pointen med att ha en blogg. Men det är väl som alla de andra sakerna - det började med bananaisland, gick vidare till snuttis, kamrat och lunarstorm. Sen kom mina 2 favoriter bilddagboken & facebook, men jag kommer väl avvänja mig från dem också, hemskt. Men SEN kanske detta tar över. Mygod.

Idag har jag och min klass bowlat. Min lärare sa att jag fick hederspris. 6 sekunder senare berätade han att han skämtade. Tack för den, Mr. Törn. När jag kom hem från skolan, är det första jag ser en spya på mattan i hallen. Det är min odrägliga kattfan Larsson som lagt en pizza mitt framför dörren. Jag var arg, riktigt arg.

Sen hade jag kidZen, det är grymt fint att plåga dem :) Det bästa är att de älskar mig, fast de inte riktigt vågar erkänna't. Jag gick hem från badet med två av dem - Malin & Michelle. Det är alltid lite humor att gå och prata med dem, för de är så söta och har sån underbar fantasi, och så är de små. :)

Idag är det bara 2 månader och 18 dagar kvar tills jag blir 18, WIIE :) Boman fyller om 9 dagar, det ser jag också grymt mycket fram emot :D

Jag är ledsen, men nu börjar min fantasi ta slut och jag måste brygga mig en kanna kaffe, gottgottigottgott.

Dagens låt : Metallica - Low Man's Lyric

PUSS

RSS 2.0