ITALIEN

Hej!

Som välbekant, var jag och Julia till Italien. Ni ska nu få hela historien (rated edition).

Dag 1

Steg upp klockan 06.00 full av förväntan. Timpa skjutsade oss till Arlanda. Anländer till fel terminal, vilket var lugnt, för vi hade 3 timmar på oss. Vi stiger på planet och allt går så bra! Allt jag hade i tankarna var hur mycket jag älskar easyJet. Vi steg av flyget och gick raka vägen mot bussen som gick mot Milano Centrale. Därifrån var vi tvugna att ta ett tåg.

En gammal man i sina bästa år ställde upp för oss. Han hjälpte oss från bussen till tåget och vi var så tacksamma. Sedan sade han: "And for me?". Han ville alltså ha betalt. Den enda slant som fanns var en tjuga i Julias plånbok. Den försvann fort. Mannen var så glad. Han hade nu fått en middag. Vi kom fram till Pecos efter en taxifärd. Det var riktigt skönt att få stressa ner.

Pecos och Aly Diouf kom dit. Det var otroligt härligt att se dem, efter 6 månader! Vi packade upp våra saker och påbörjade en resa som vi kommer minnas resten av livet.


TO BE CONTINUED...

s18e25

Hej!

Som om det inte var nog med en förkylning på några dagar, så ska jag även få en fet jäkla magsjuka! Det hela började natten till måndag. Jag låg och sov i min otroligt bekväma säng när jag plötsligt vaknade av att jag mådde piss. Jag fick springa till toaletten och spy upp det jag ätit till kvällsmål. Jag tänkte då att det antagligen bara var nervositeten inför studentprovet jag skulle skriva om några timmar.

Det var inte nervositet. Men jag åkte till skolan och skrev provet ändå, måste säga att det var riktigt starkt av mig! Jag fick sitta ensam i ett rum med någon som kollade att jag inte fuskade. Jag hann hem med en väldigt tidig buss, vilket var väldigt bra. Trettio minuter efter jag stigit innanför ytterdörren till mitt hus, kom det. Från alla håll och kanter.

Jag har nu levt på skorpor och röd jaffa. Detta skulle vara en riktigt killer diet om jag skulle vara frisk. Nu får jag vara glad om det hålls nere i fem minuter. Fick förresten feber samt en otroligt fruktansvärd huvudvärk av att inte äta eller dricka vettigt.


Måste dra, hinken kallar.

s18e24

Hej!

Jag har blivit sjuk. Igen. 9 dagar före Italien. Oturen dessa senaste veckor har vart olidlig. Paniken har flödat och det har varit jobbigt. Jag är trött. Jag vill sova. Jag klarar inte av att vara i skolan just nu, jag håller på snorar ner alla datorer. De komemr dö av fuktskador, och vad ska jag då göra?

Jag har klätt mig så varmt hela vintern, jag har alltid halsduk, mössa, vantar, TJOCKA uggs och TJOCK jacka. Hur kan jag ha blivit förkyld? Jag förstår verkligen inte! Om 9 dagar får jag dock komma till min älskade underbara pojkvän, till en av de största modestäderna i världen, till landet där de uppfann tagliatelle, till Italien. Jag längtar så sjukt mycket!

Nu måste jag gå och snyta mig, hej.



s18e23

Hej!

Jag måste berätta om min vän Julia. Julia Elisabeth "Syndaren" Höglund. Julia fick barn när hon var 18. Är detta något man ska döma henne för? Svar: NEJ, det är det inte. När hon för första gången berättade för mig att hon var gravid, tänkte jag; oh shit, hur fan ska detta gå?

Det gick bra. Det gick mycket bra. Det kan ju självklart inte finnas någon som jag tycker är en bättre än min egen, men den som ligger på en självklar första plats av alla unga mammor jag vet, är Julia.

Julia tar fruktansvärt bra hand om sin fantastiska dotter Kayleen. Och som inte det var nog - hon har vänner och familj som hjälper henne när hon har för mycket skola / egna saker hon ska ta hand om. Kayleen älskar både mormor, morfar, tant Sudden, gummis Julia, gummis Sabina, tant Jessica, morbror William och morbror Joel. Hon älskar oss. Det syns!

Julia är en av två. En av två som jag verkligen kan berätta allt för - kan säga allt jag känner och allt som är jobbigt. Julia Elisabeth Höglund. Hon är den bästa "utomstående" mamman - den bästa vännen, och den bästa människan som finns. Julia är bäst helt enkelt.

Jag hatar när folk säger dåliga saker om henne på internet, på krogen och i skolan, jag HATAR det! LÄR KÄNNA HENNE FÖR I HELVETE - så får ni se vad jag ser.


Jag måste förresten säga, att min mamma, Tuire Irmeli Granesäter, är den bästa människan jag vet. Tillsammans med restan av familjen samt min vän Julia.

Och, bara så ni vet, jag har kontakter. Kontakter som gillar att slåss. Var elaka och få med dem att göra. Tro mig, ni kommer inte komma ur den fighten oskinnade. TRY ME!

Som sagt, Julia är bra, bättre, bäst.


SÄMSTA REKLAMEN I HANDELS HISTORIA, HUMOR!



s18e22

.


RSS 2.0