men jag gillar ju er

Jag satt just och tänkte lite på mina vänner och min familj och insåg att jag är så fruktansvätr lyckligt lottad man bara kan bli! Tack för att ni står ut med mig och min humor (jag förstår att det kan vara svårt ibland) =))



Babe, en stor solstråle i mitt liv. Peace out!

crazy babies never sit down!



Det sägs ju att en BILD säger mer än tusen ord...peace out dudes, peace out!

booom!

Idag fick jag mail av A. Han har gått och skaffat sig en flickvän. Först var jag lite småbesviken med tanke på hur urbota snygg han är, men sen kom jag på att han nu kan bli en Krille. En såndär fantastisk människa man inte är attraherad av, men ändå har grymt kul med. Frågan är bara om flickvännen har något problem med att jag bor hos honom... Vet inte riktigt hur vi ska sköta det här. Haha.

Jag hade tänkt att jag och mina fabulous kompisar skulle parta till det fantastiskt mycket och bra innan jag flyttar. Det kommer sluta med att vi på Lördag sitter framför tvn och kollar Eurovision, kul kväll. Haha nej skoja, det blir nog mysigt :)

Idag när jag kom hem från Julio och träffade mamma för första gången på dagen, hade vi en konversation på ca 10 minuter som gick ungefär såhär;

- "What's your problem, man?"
- "I don't have a problem, man!"
- "Of course you have the problem, man!"
- "No, the problem is in you, man!"
- "You liar!"
- "No, you're a liar, man!"


10 minuter senare...

- "I'm going upstairs, man!"
- "Take care, man!"
- "You too man!"


Jag gillar min mamma!

Ska kolla vidare på Friends nu, peace out!



SOMMAR!

två veckor

Resan är bokad och humöret är på topp! Om 2 veckor gäller det - jag flyttar till Italien! Äntligen kommer jag bort härifrån. Julia kommer som sagt med mig när jag reser dit och så har vi några dagar med varann i Monza. Ska bli mycket kul att festa med Alessandro och gänget igen! Och sen ska jag såklart träffa Luca också. Mycket kul! Jag kommer antagligen åka till "familjen" den 13, och sen flyger vi till Sardinien den 15 för en semester på 2 veckor. Jag gillar mitt liv.

Igår pratade jag med P som varit borta hur länge som helst. Jag skällde ut honom för att jag trott att han var död eller hatade mig eller något liknande. Han hade varit i Barcelona för att kolla upp grejer med visum och sånt. Varför berättar man inte att man ska åka iväg? Jag fattar verkligen inte!

Vi pratade ett bra tag och jag sade att jag inte trodde att vi någonsin skulle kunna träffas. Han sa att jag inte skulle få panik utan vara lugn. Hur ska jag kunna vara lugn? Jag flyttar ju om 2 veckor och då kommer vi vara ännu längre ifrån varann! Det är en jättejobbig känsla jag har i magen - det är som en stor klump. Jag vill bara träffa honom, han har blivit en ganska stor del av mitt liv.

Nu ska jag skriva en uppsats, peace out!



I'm gonna miss you guys!

berlin

Berlin var great, mycket bättre än jag trodde! Vi var bara där i fem dagar, men det räckte bra. Vi hann göra allt jag ville göra iallafall :) Vi var ute på klubbar (okej, klubb) samt på zoo. Sen var viäven till Checkpoint Charlie, mycket spännande. En sexa halvliters bärs kostade 1,69 €. Jag älskar Tyskland! Tänkte ladda upp lite bilder jag stulit, peace out!




Jag i lobbyn till motellet.




Första kvällen. Vi såg horor.




Hanna och jag nära muren.




Random gåbild




- "What are you doing?!"
- "Raping the bear!"

oj, vad hände?

Förlåt för den extremt slöa uppladdningen, men har ju vart i Berlin och grejer. Det kommer komma en sammanfattning om resan senare idag tror jag, har väldigt bråttom nu. Ville bara informera er om det. Ni kan få en bild iaf :) Sorry dudes, peace out!



Ida, Puhi, jag & Natalie utanför Zoo Berlin :)

packa

Jag fullkomligt ÄLSKAR att packa! När man packar, vet man att man är på väg någonstans, på väg bort från det här stället - på väg till något bättre. Jag ska just börja fundera ut vad jag ska ha med mig till Berlin, vi åker i morgon! Har hittat massa kläder jag hade glömt bort att jag har och är på toppenhumör!

Är dock lite krasslig, men bestämde mig för att stanna hemma idag för att vila upp mig. Om 27 dagar flyttar jag också. Så jag hinner komma hem, packa upp, tvätta alla kläder och sen får jag packa igen! SNART!

Måste dra fram lite grejer, peace out!

sömnlös i godby

Efter 2 dagars sängliggande (med diverse avbrott för fika med mamma, promenad till mattssons osv), kan jag nu inte sova. Jag har tänkt flera timmar att jag ska gå och lägga mig, men det känns liksom inte rätt, jag har alldeles för mycket energi i kroppen. Alla avsnitt av alla serier är sedda för många gånger och likaså filmerna. Jag börjar runt 10 i morgon, så det är väl inte hela världen att jag inte lägger mig tidigt, men det skulle ju ändå vara skönt att sova lite.

Idag var jag och köpte en blomma och fika till mamma för att det var morsdag, men hon var ändå inte glad. Jag vet inte vad det är, men hon har var sur på mig de senaste dagarna. Det var de tystaste 20 minuterna i mitt liv när vi satt ute i trädgården och åt våra bakelser. Hemskt jobbigt.

Nu ska jag försöka trötta ut ögonen genom att läsa Kalle Anka, önska mig lycka till. Peace out!

trötthet

Igår bestämde vi oss för att ta några bärs. Några ledde till några fler och till sist satt jag där ensam i Julias kök. Ingen bärs och ingen vän, de hade gått och lagt sig. Jag satt uppe till typ 06.00 och pratade med P. Sen gick jag hem.

Kylan var obeskrivlig, så jag bestämde mig för att "runwaya" mig hem. Så jag körde igång Gnarls Barkleys fantastiska låt Crazy och började strutta. Innan jag visste ordet av, stod jag i mitt rum. Helt okej!

Nu ligger jag iallafall här och är tröttare än på länge, men kan inte sova. Det är ju mitt i dagen! Äh, jag är tråkig idag. Peace out!

min hemska, hemska dröm

Inatt drömde jag att jag kom körandes på gården vetandes i bakhuvudet att något inte stod rätt till. När jag kommer fram till tvättlinan står mina bröder och ska döda min katt. Jag snackar inte nåt "skjuta honom så det går över fort", nej jag drömde att Tim stod med honom i handen och Simon hade en sten. Jag  stoppade dem dock i sista sekund. Larsson sprang iväg fort som fan och jag stod och försökte slå mina bröder så hårt jag kunde, men det gick inte. Jag var som ett vandrande spaghettistrå. Jag grät så jätte, jättemycket!

När jag vaknade i morse var kudden helt blöt. Jag hade alltså gråtit på riktigt. Och det första jag gjorde var att gå ner till nedervåningen för att se att Larsson fortfarande lever. Det gör han! Han ligger där nere och har det mysigt. Jag funderar på att ta upp honom hit, jag vill umgås med honom.

Nu ska vi mysa, peace out!

tårar

Jag såg just det senaste Lost-avsnittet (jaa, jag ser fortfarande på det) och de sista 10 minuterna var en stor bölfest i min säng. Jag och Tiger satt och fällde tigertårar som aldrig förr. Vi mår lite bättre nu, men är fortfarande rätt omskakade.

Nu är det ungefär en månad tills jag flyttar. Kan knappt vänta till att få träffa allihopa! Luca ska resa bort en månad, men planerade in det så att vi skulle hinna träffas medan jag fortfarande är i Monza. Mycket bra!

Om en vecka drar jag till Berlin med klassen, vilket skall bli mycket, mycket skoj. Vi kommer dricka så hemskt mycket bärs att jag kommer gå upp aaaaalldeles för många tjockispoäng. (På tal om tjockisar: Julia, jag har kommit på en fantastisk låttitel till ett spår på den nya skivan; Elefantens Dans. Har även en liten början till en melodi som du kan få höra i morgon. Vad tycker du?)

Nu ska jag sova, peace out!

mamma

Jag berättade just för mamma att jag inte kommer ta examen i år. Hon blev inte arg eller besviken eller något, hon sa bara att jag skulle kämpa på och göra allt när det känns bra. Mamma är bäst i världen!

På tal om det, pratade jag med Peter (lärare samt studiehandledare) idag och han sa att jag skulle skippa praktiken och vara i skolan de veckorna för att göra bort det jag har ogjort. Han sa även att jag får komma med till Berlin. Skönt! Vi åker på Torsdag nästa vecka, sweet!

Nu ska jag sova, börjar 08.00 i morgon. Peace out!

valborg

Min valborgshelg har vart mycket bra. Trevligt sällskap, god mat och mycket dricka. Behövs det något mer?



Påväg hem från Uffe på Berget. Jessica hade just tvingat manskören att köra "aooo". Bra kämpat av henne!

Måste försöka skriva lite,  peace out!

"Du kommer inte att kunna ta examen i år..."

Orden bara ekar i mitt huvud. Jag visste att det var såhär - det var till och med jag som sade det till min coach först. Men när orden kom ur hennes mun visste jag inte vad jag skulle ta mig till. Ilskan mot mig själv var just då väldigt stor. När jag klev ut ur hennes kontor, kände jag dock att det kanske inte var så farligt ändå.Jag kan kämpa bort det ogjorda nu den sista månaden och sen ta det som jag jobbar "i stället för" när jag har flyttat.

Det som suger mest med detta är att jag inte kommer kunna ta examen med min klass. Min klass! Jag vill aldrig gå med några andra, jag känner mig hemma där. Om jag inte får följa med till Berling blir jag ruskigt förbannad! Jag behöver det! Jag är riktigt arg på mig själv som satt mig i den här sitsen.


Förlåt Elise, peace out!

RSS 2.0