obsidan fe

Hej!

Jag undrar varför det ligger 4 mobiltelefoner framför mig på mitt databord, men det finns väl antagligen en smart förklaring. Sportlovet har mest spenderats i sketa med mina flickor och lite grabZ. Det är underbart med sportlov, för man får sova så länge. Plus att jag alltid fyller år på sportlovet, även i år. Det är bara 3 dagar kvar nu :)

I morgon ska jag till Sverige med Boman, Hanna & Puhi - vi ska till Thuns! :D me love!

Igår satt jag och spanade runt i mitt ekelrum och insåg att jag har 2 st kopior av "Om jag kunde drömma", och jag har ingen aning om varför. Jag tror inte att jag har fått två, för det skulle ju vara ganska dumt. :/

Haha idag var det nån random person som addade mig på msn, och jag var naiv nog att bara acceptera. Pga att jag inte ville svara på frågan "brukar du onanera" till en total främling, så skickade han detta: "din msn hamnar nu på olika porrsidor och då kommer gamla gubbar spåra din ip hehehehehehehehehe" höhö jag gillar dumma människor :)

Jag är tråkig idag, plus att jag är otroligt hungrig. Så ni får ta och läsa nån roligare blogg istället, och med tanke på att de flesta andra är roligare än min, så borde det inte vara så svårt att hitta.

φ Dagens låt : Volbeat - Mabellene I Hofteholder

PUSS, jag vill ha nudlar.

recipect

Hej!

Idag ska jag dela ut två grattis. Båda går till samma människa, nämligen Natalie Timms. Snyggbruden fyller idag 18 år. Nu får hon köpa proviant till mig i nio dagar, me like! Hon gjorde även teorin till körkortet idag. Hon klarade det, vilket betyder på att hon även får köra på mig ett tag :) höhö, jag gillar när mina vänner fyller år.

När jag kom hem från stället som de kallar "skolan", vilket även skulle kunna kallas något som "stället där man sitter på hamsterpaj och spelar gold miner med tanke på att man alltid har åtminstone ca 3 hål om dagen" eller något liknande, satte jag mig framför min dataskärm. Jag såg på ett avsnitt av Scrubs samt ett av South Park. Sen somnade jag i min otroligt obekväma datastol och vaknade upp 2 timmar senare med väldans ont i nacken.

Jag och Timpa ska just ge oss in på att laga gifflar, det kommer bli jättemums. Vi ska äta dom och se på Lost, hehe jag gillar den här dagen litegrann. America Fuck Yeah!

Aa nu kom jag på att jag egentligen bara skrev det här inlägget för att säga grattis gånger två till Natalie, så grattis stumpan, och ha en fortsatt trevlig dag! :) (Ja, jag är medveten om att jag lät som en 43årig gammal kvinna som just köpt jultidningar av någon stackars liten jävel.)

φ Dagens låt : Dropkick Murphys - I'm Shipping Up to Boston

PUSS, jag är rädd för möss.

grooll

Hej!

När jag återigen sitter framför dumburken, börjar jag fundera över vad jag egentligen får gjort om dagarna. Jag brukar tänka att jag inte gör så mycket, men om man tänker efter, så går jag i skola samtidigt som jag har 3 jobb (låter mer än vad det är, med tanke på att jag inte jobbar speciellt många timmar om dagen) men ändå...det kan vara rätt jobbigt ibland. Plus att jag lagar mat, fixar här hemma och umgås med mina vänner. Ändå hittar jag alltid tid för att sitta här. Höhö.

Idag har jag sett på South Park, och där pratade Butters med nån random person. Jag tyckte att den här repliken var alldeles för bra för att gå miste om, jag skrattade högt och länge;

- did your priest at some point try to put anything in your butt?
- you mean like a goldfish?

HAHA!

Jag kom hem från Julia för ett tag sen, vi har sett på Top Model finalen. Den slutade ju nästan värre än förra året. Okej, kanske inte lika illa, men det var ändå fruktansvärt.

Om 10 dagar blir jag 18 barre, det ser jag mycket fram emot. Sen slipper jag fundera ut vad jag ska göra om helgerna när många av mina vänner drar på krog. Höhö nu får jag följa med :)

Jaja, nu ska jag ta mina stora händer och tvätta mitt hår innan det faller av pga fettman i det.

PUSS

RSS 2.0