Pittar

Hej!

Jag hatar att vara sjuk, jag blir alltid så slut i hela kroppen. Så är det nu. Jag kan knappt röra på mig, och kan inte heller sova. Jag som älskar att sova, det är en av mina favoritsysslor. En sak till jag hatar är att man blir så otroligt beroende av hamsterpajspel. Möhkurra vad jag klagar.

Idag har jag i princip bara sett på That 70's Show samt några andra serier. Jag har även bakat muffins och kokat kaffe till mamma, bara för att jag var så uttråkad av mina serier. Har faktiskt gjort ganska mycket sysslor idag, är lite småstolt :)

Ursäkta det extremt tråkiga inlägget, men jag ska försöka sova nu.

HOST

<3

Hej!

Kayleen har äntligen kommit. Hon är den vackraste, sötaste, snällaste bebisen som finns. Jag hoppas att hon och Julia kommer hem från BB snart och får starta sitt nya liv :) Det är helt sjukt, Julia har barn tihi :) Grattis älskling, du har verkligen lyckats! :)

Igår och i förrgår var jag och hälsade på dem på BB, det var mycket nice. Kayleen är jätteliten, det är helt stört. Det är verkligen en människa, man kan knappt tro det :)

För övrigt har jag grymt ont i foten och jag har ingen aning om varför. :/ Det är typ som att jag skulle ha stukat den, men det har jag inte vad jag kan minnas. Och jag tror det hela började när jag vaknade i torsdags, så jag har ju antagligen gjort nånting i sömnen, läskigt.

Nu ska jag till badet.

PUSS

RSS 2.0