s18e10

Hej!

Det är nu säkert över en månad jag skrev, men med tanke på att jag inte har någon så att säga "devoted" läsare, så känns det ändå inte som hela världen. Jag tänkte nu prata lite om allt möjligt, "recent events" m.m.

I lördags, ca kl 12.30 åkte jag, Julia och bebbe in till stan för att hämta Erica från en helnatt i stan. Vi står utanför Arken med bilen, och väntar. Jag får ett samtal från min syster där hon säger att jag ska komma upp till Alko och hämta henne istället (var lugna, hon hade inte varit är inne, hon hade käkat på Nikolaj). När vi ska backa ut från parkeringen hör vi ett rejält DUNS. Jag backade i biljäveln i den som stod bakom. Paniken flödar. Jag och Julia sitter tysta så länge. Julia tänker "kör!", medans jag tänker "vilken jävla tur att jag skaffade försäkring häromdan". Ägaren till bilen bakom kommer då och inser vad som hänt. Stackarn hade hög feber och var påväg till Thailand. Hon var jätteschyst och sa att sånt händer och jag ska inte må dåligt över det. Hon tog tillochmed hand om allt ringande till försäkringsbolag och dylikt. Bra tjej!

När jag med klumpen i magen berättade detta för mamma, sa hon; "det gjorde jag också efter jag hade haft körkort 2 månader, och det var ju bara plåt." Min mamma är bäst.

Just nu sitter jag i skolan och väntar idigert (?) på att Julia ska få rast. Tänker på min karl. Tänker på Italien, tänker, tänker, tänker. Jag saknar Alex så fruktansvärt mycket att jag vet inte vad jag ska ta mig till.

Nu kom Sabina hem från England, hejdå.

RSS 2.0