tjugohundraelva

Jag ville bara säga att jag hoppas att ni alla får en superbra kväll, och så ses vi 2011 med nya skandaler och livsnjutarupplevelser. Peace out, 2010!

lätt tungvikt

Jag har spelat TP varje dag sedan julafton, är det patetiskt eller bara jäkligt duktigt av mig? :) Gårdagen var asigt bra, var på Governor Andy koncert på Pub Bastun med Hanna och Pecos. Där träffade vi även lite folk som vi var med. Jag gillar Bastun, bärsen är billig och stämningen har alltid varit helt underbar de gånger jag varit där. Billig bärs ledde dock till en sen kväll, tidig morgon och en sprängande huvudvärk, alltid ska jag hitta något att klaga på!

I morgon drar jag ut till Kumlinge för att fira nyår, detta är något jag ser mycket fram emot =)) Peace out!

fbi most wanted

I morgon kommer Governor Andy till Pub Bastun, och självklart ska jag dit. Förra året var det helt fantastisk stämning och jag hoppas det blir lika lyckat i år :)

Ni kommer få hela julafton historien i morgon eller övermorgon, ni vet allt det där med julpromenaden och dylikt ;) Peace out!


julen

Kära bloggläsare, vi alla vet att julen är en av de stressigaste högtiderna som finns. Det är så även för mig, och därför har jag svikit er allihopa genom att inte skriva. Även denna dag är stressig. Men man säger ju att en bild säger mer än tusen ord, så jag ska nu ge er fyra filmer som ni kan se nu i dessa grå tider. Hoppas ni gillar dem, peace out!








endast tomten är vaken

Igår var vi och hämtade gran, vilket jag även nämnde igår, så jag ska inte gå in på hela den historien igen. Men idag ska vi sätta in den i vardagsrummet eller var det nu blir. Jag ser mycket fram emot att klä den! Trots att jag avskyr vädret, hatar snön och irriterar mig något vettlöst på att elementet aldrig kan få till den där perfekta värmen, så är det något som bara är underbart med julen. Det är så jättemysigt!

Igår träffade jag Kayleen. I början var hon väldigt blyg och kände inte alls igen mig. Jag var tvungen att gå en bit bort och gråta lite, det skar såotroligt i hjärtat att en människa man älskar så högt inte ens känner igen en. Men sen blev det bättre. Jag stod utanför lägenheten och hon stod inne i köket. Plötsligt började hon säga mitt namn åtskilliga gånger. Då gick jag in och vi blev bästisar igen. Det var så skönt! Kan knappt vänta tills Julia blir friskare och jag kan gå dit igen, jag vill försöka spendera så mycket tid jag bara kan med dem när jag faktiskt är här :) Peace out!

home sweet home

Jag är hemma. Det är därför jag inte skrivit på länge, jag har varit rädd fö att avslöja det :) Åland är kallt. Ruskigt kallt. Vi var ute och letade, högg samt bar hem en gran idag, och jag var nära döden. Min kropp var asvarm för vi var tvugna att gå i knähög snö i flera kilometer och jag hade förstås klätt på mig tillräckligt mycket för att klara kylan. Det blev för varmt. Ansiktet var dock som en isklump. Hem ljuva hem! Peace out!

tobias har loggat in på en mobiltelefon

Idag när vi satt och åt middag (som förövrigt var otroligt god, det var jag som lagade, hehe) hände det en rätt så rolig grej. Jag och Kim drack en varsin bärs till maten och mitt i allt ser jag hur min burk försvinner mot andra sidan bordet. Det är fyraåriga Emma som bestämt sig för att hon ska smaka. Jag sade till henne att det smakade illa, men hon sa "nej, det er meget godt". Jag frågade om hon smakat förut, och det hade hon tydligen. Många gånger. Sen lade hon av världens största asgarv och sprang iväg med burken. Jag sprang fortare än någonsin efter och fick tag i den innan hon hunnit ta en klunk. Danskar är galna!

Nu ska jag gå och testa min nya tunika, peace out!

rock the microphone

Nu, mina vänner ska ni få höra något chockerande. Jag har köpt mig en hårborste! Jag kan knappt förstå det själv. Har inte använt den än, men ser fram emot kvällsduschen då jag ska få inviga den. Ni som inte känner mig så bra kanske tycker att detta låter helt sjukt, men grejen är den, att jag inte ägt en borste på 7 år eller något liknande. Jag borstar håret högst en gång i månaden, och vet egentligen inte varför det är så. Det bara är helt enkelt.

Idag har jag hittat en julklapp till pappa, så nu har jag till alla utom Simon. Det jobbiga med Simon och julafton är att han ska ha två presenter (han fyller år då). Så antingen köper jag två små grejer eller så blir det en stor. I år har jag varit duktig och köpt sånt som jag vet att mina kära familjemedlemmar kommer behöva eller helt enkelt älska. Bäst är nog det jag beställt till Erica, ni kommer få veta vad det är efter att hon fått det. Man vill ju inte riskera att hon skulle hitta min blogg på något vänster och sen läsa vad det är hon ska få. Det skulle ju suga ganska hårt.

Snart åker jag hem. Jag pratade med Kim igår och han kommer skjutsa mig till flygplatsen, vilket är jäkligt skönt. Det här med tåg har jag aldrig riktigt gillat. Jag håller alltid på att somna, men vågar aldrig i rädsla om att åka för långt, så jag sitter alltid i någon slags tredje värld och känner mig helt hög på ett "lågt" sätt. Den där meningen var konstig.

Nu ska jag åka och hämta Emma från dagis, peace out!

nej

Inte nu, snälla inte nu.

åland vårt åland

Snart ska jag åka hem och hälsa på mina vänner och min familj, det kommer bli otroligt härligt! =)) Har dock hemligstämplat datumet så att jag ska kunna överraska alla mina vänner. Mamma har dock gått och skvallrat för familjen om vilket datum det blir. Vad de inte vet, är att jag och mamma har ändrade planer och kommer inte alls hem det datumet vi planerat. Vi är lite småhärliga jag och mamma, hehe.

Just nu visar de en reklam för toapapper med diverse julfigurer på sig...tomten, nissarna, tomtemor, rudolf - hur många fler finns det egentligen?

Jag har nu blivit stämplad som husets "datanörd", och förväntas kunna lösa alla problem de har. Det finns inte bara ett problem heller, utan det är datorer som käppar ihop fullständigt och måste formateras om. För att formatera om en dator måste man ha en operativsystemsskiva (tack för informationen Krille), men det kan de inte riktigt förstå. Kanske är det jag som inte riktigt förklarar det på rätt sätt. Anledningen till att jag förväntas kunna allt om datorer är för att jag skriver snabbt på ett tangentbord och lyckades en gång fixa internet när det var nere (jag ryckte ur sladden och tryckte in den igen). Peace out!

nitar och läderkläder

Min kära vän Sabina har ännu inte laddat upp bilder från förra veckan, så jag tänker inte skriva om det än, jag vil ha bilder med i min beskrivning liksom.

Idag skulle jag åka och hämta ungarna från skolan och dagis, men biljäveln startade inte. Jag har en svag aning om att det är för att jag råkade tanka några liter bensin i den. Det är alltså en dieseldriven bil. Jag tänkte inte riktigt efter, jag tänkte bara på min egen bil. I alla fall, jag fick ta bussen. Inte kollektivtrafiksbussen, utan familjens privata buss. Det var bland det läskigaste jag någonsin gjort. Växlarna satt helt konstigt och det var jättetrögt att komma iväg. Jag höll på att krocka två gånger och jag körde över något som låg på sidan av vägen. Jag hoppas att det inte var något levande ting.

Jag ska gå och göra nummer två nu, peace out!

gurka

Förlåt för att det inte kommit något inlägg än, men jag skriver så fort Sabina har lagt upp helgens bilder. Det är mycket roligare då =)) Peace out!

hölster

Jag uppdaterar om veckan i morgon :) Peace out!

brännsår

Jag är ledsen för att jag inte skrivit på några dagar, men som ni väl vet vid det här laget så är min kära kompis Sabina och hälsar på.  I fredags var vi ute med Kim och på den första baren vi var, fanns det en kvinna i 30års-åldern som i misstag brände mig med sin cigarett (ja, man får röka inne på barer här). Istället för att vända sig om och be så hemskt mycket om ursäkt som en vanlig människa hade gjort när man bränt en annan, så vände hon sig om och tittade på mig som att jag skulle vara djävulen! Hon var så jäkla förbannad. Jag har aldrig haft sån lust att slå en människa som just i den stunden.

Igår var vi sugna på Donken, så vi fick åka till grannstaden (Slagelse, 34 km bort) för att få i oss lite krubb. Hur patetiskt är det på en skala? Men seriöst, jag ÄLSKAR big mac! Peace out!

soppatorsk på ålfen

I morse vaknade jag upp med ett leende på läpparna. Vanligtvis skulle detta vara en bra grej, men vill ni veta varför jag var så tusans glad? För jag tänkte att idag får jag använda det nya tvättmedlet! Vad fan har hänt med mig? För fyra år sedan var det bara grabbar och bärs som gällde, hushållsarbete var så långt ifrån vad jag tänkte på att jag inte ens riktigt kan fatta det. Men nu...nitton, påväg att fylla tjugo, halvvägs till fyrtio. Nu är min första tanke när jag vaknar "Idag får jag använda det nya tvättmedlet, jippi" Jag skäms!

Nu har jag använt tvättmedlet. Det var ett tråkigt tvättmedel. När jag skulle öppna förpackningen läste jag att det var parfymfritt, suck! Nu väntar ungefär 2 tvättkorgar på att sorteras in, så jag måste väl gå och fixa det, som den hemmafru jag är. Peace out!

RSS 2.0