Natwest Island Games

Åland. Ön som så få känner till, men som så många kommit till de senaste dygnen. Anledningen till att jag bloggar just nu, är för att jag sitter hemma hos Julia med uppdragen gardin. Julia och Bebbo ligger och sover och jag ser på nåt sjukt dåligt på tv3. Jag har aldrig riktigt gillat trean, jag är mer en såndär som tycker om kanal 5. Underbar kanal. Okej, om vi ska återgå till ämnet...jag sitter som sagt i Julias lägenhet. Utanför fönstret, alltså på gatan (inte över gräsmattan, tyvärr) gick det just ca 9 stycken heta karlar som inte härstammar från Åland. It's nice.

Igår fyllde KRYSTOP18 18. Grattis till honom. Jag var på överraskningspartaj för honom. Vi fick god kyckling samt tårta. Tack Anki! Nu har jag kommit av mig igen...
 
Det var fett nice på stan igår. Så mycket folk från olika länder. Jag var i paradiset. Vi pratade med två karlar i kilt (haha Karlar i Kilt; ingen kommer fatta nåt eftersom det antagligen bara är jag som ibland slänger ett öga på det). Karlarna var från Orkney öarna. Det var trevligt.

Dagens Julia-citat: "Jag tror jag lade på, och så lade jag på"

Poss no more blog today.

RSS 2.0