grrr

Hej!

Det finns en ny bebis. Den nya bebisen heter Lukas (kanske med c?). Jag har dock bara sett bild på lill Jempa och han är otroligt söt :) Grattis Jennifer & Jesper! Jag tycker att det är bra att det blir en pojke för nu ska jag tutta ihop honom med Kayleen, även om de bara blir kk så blir jag glad. Höhö minibarn.

Om en månad exakt fyller jag 18, det är alltså inte så länge kvar. Jag är glad. På fredag kommer my beloved sistaH hem, vilket är grymt härligt! Giiih parteeeyy!

Jag är tråkig, god natt.

PUSS, idag luktade det fisk i Julias lägenhet.

smurreg

Hej!

Nytt år och tillbaka till skolan, kan det bli bättre?
Aa, det kan det nog, men det här med det nya året är ju helt okej, med tanke på att jag fyller 18 i år. För att vara helt exakt, så är det om 1 månad och 13 dagar, nu jävlar Richard! :)

Mina favorittvillingar dii Mändöörs fyllde 18 häromdan, det var partii hos dom, och efter det stack jag, Puhi och Hanna till Hanna och drack vidare litegrann. Sen åkte vi runt på stan en stund med Nathalie och hennes grabb och efter det Arken. Boman och jag var på farliga äventyr med främlingar, det slutade med att Jostapo fick komma och plocka upp oss i en taxi för vi var rädda.

Nyår var bra. Vi satt först hos Boman på middag och förfest, sen stack vi till Ante och partajade vidare. Vi hade så mycket väskor och bajs på vägen dit, så vi kapade en kundvagn som vi senare gjorde oss av med.

På tal om gamla tider, så var julen mycket bra. Jag fick bl.a. Wii och Wii Fit i julklapp, det var nice. Sudden ska komma i form, haha lycka till tjockis :)

PUSS, jag har skit under mina naglar.


RSS 2.0