måla, fläta, slösa

Idag har jag fått lön. Jag mår hemskt bra över detta! De första 3 vakna timmarna spenderades på Mayrelis Hårboutique, för Erica skulle få nya förlängningar. Det var väldigt trevligt måste jag säga, och Ericas hår blev asigt snyggt!

Efter det, gick vi runt på stan och letade efter något att köpa. Vi hittade inte speciellt mycket, lite smink och sånt bara. Nu ikväll har jag och mamma målat lite på huset.

Jag vet att detta inlägg sög, förlåt. Peace out!


sjuk

Jag är hemskt sjuk. Jag har inte skrivit på länge. Jag ber om ursäkt. Jag laddar upp bilder istället för att skriva, sen kommer jag nog igång om några dagar igen :)



Kräftskiva på Hannas stuga :)




Jag & Julia lagade smörgåstårtor. Detta är min.




Sista Rockoff kvällen.




Jag & Erica drog ut till Kumlinge en dag :)




Hehehe


Peace out dudes! Eller som man säger i Senegal: "Jam jam!"

skärpning!

Okej, nu får jag ge mig. Jag måste köra igång igen, annars blir den här bloggen ännu tråkigare än den tidigare varit, och det skulle ju inte vara så kul.

Det var meningen att jag skulle ha jobbat idag (som barnvakt), men igår blev stackars A sjuk och jag var tvungen att ta honom till sin pappa. Idag fick hans mamma vara hemma med honom, så jag får träffa honom först nästa Onsdag.

Häromdan drog ett GALET åskväder in över ön. Jag trodde jag skulle dö. Skulle jag inte ha varit påverkad, hade jag säkert legat inne och gråtit. Men nu var jag ju det, och jag, Julia, Hanna och Julias nya granne mr Island satt ute och kollade på spektaklet. Jag och Julia drog av oss bharna, för jag har hört om folk som blivit träffade av blixten genom byglarna till bhn. Skratta om ni vill, men jag är sjukt rädd för åskan och vill verkligen inte bli träffad.

När blixtrarna hade lugnat ner sig efter några timmar, började vi prata om religion och sånt, och jag som inte tror att Jesus var Guds son, vände mig upp mot himlen och sade: "God, if Jesus really was your son, give me a sign!". Jag kan inte förklara hur stor blixt och hur högt dunder som följde min fråga, men det var antagligen någon som sket ner sig när de såg och hörde det. Jag har ju dock fortfarande svårt att tro att han faktiskt var hans son.

Jag måste lägga till en liten sak innan jag slutar, och det är att vår nye isländske vän, är mer rädd för fästingar än för vulkaner. Hur häftigt är inte det? Peace out!



Random bild på The Babe

jobb

Jag jobbar hela den här veckan fram till Tisdag, det är därför jag inte hinner skriva några inlägg. Jag sätter igång igen på Onsdag. Sorry dudes. Peace out!

RSS 2.0