s18e21

Hej!

Nu är det äntligen bokat, vi ska iväg! Den 19 bär det av till landet med lutande torn och canneloni. Det enda problemet so far, är att jag inte har någon aning om var jag ska bo. Det kommer högst antagligen sluta med att jag och min stackars karl får bo hos Pecos för att han inte vågar säga nej.

Det är ingen av oss som vill att jag och Alex ska bo hos Perka och Julio, men om jag känner herr tand rätt, så kommer han inte fixa någon bostad åt oss. Julia har sagt åt mig i flera månader att jag ABSOLUT inte får bo med dem. Hon kommer bli så arg.

När vi väl är där, kommer jag fylla år. När Peee fick reda på detta, tyckte han att pizza var en exeptionellt bra idé. Jag och Julia vill pubba till det - det kommer bli Birra Moretti samt kanske något starkt och bra från ett snabbköp, vilket kommer gå på ca 3 buck. Jag gillar Italien.

Nu borde jag egentligen jobba på med skolarbete, njut av ett fruktansvärt bra klipp;





MMMMMMMMMUMMA!

s18e20

I make 'em good girls go bad!





---------->






s18e18

Dagens klipp:




Humor i vardagen. Tycker jag iallafall.

s18e17

Varför?

Varför lär jag mig aldrig att jag måste gå och lägga mig i tid? Jag kommer vara jättetrött i morgon i skolan, men det ger mitt "nattjag" blanka fan i.  Som idag - jag gick hen från skolan för att jag mådde illa. Jag var helt spyfärdig. Jag satt antagligen bara och inbillade mig att jag mådde dåligt, för att jag inte kan sova vettigt om nätterna.

Idag fyller Julia 20 bast - det firades med besök hos gummis Julia samt kakbak ala Sudden. Kakan smakade ingenting fast jag slängde i massa extra ingredienser för att den skulle få en kick. Jag visste att jag skulle kört ner lite apelsinskal i den! Sen såg vi på Harold and Kumar Escape from Guantanamo Bay. Harold and Kumar filmerna är grymt bra!

På lördag ska jag och mamma på partaj med brandkåren. Jag vet inte riktigt varför vi ska göra detta, men jag har lovat mamma iallafall. Det kan nog bli kul =))


Nu ska jag se på Depserate Housewives.


Dagens låt:




PEACE OUT!

s18e16

Hej!

Måste ju slänga upp ett litet filmklipp på mig och min vän Julia Höglund (hallonmamma.blogg.se) för er trogna jävlar =)) Notera att detta är filmat på Malta -07. Alltså för två och ett halvt år sedan.



Vad tycks?

s18e15

Hej!

Jag satt och kollade igenom lite How I Met Your Mother Bloopers och kom över detta, vilket jag inte sett på länge. Som många andra gillar jag Stewie Griffin, han har det där lilla extra. :) Jag ber om ursäkt, men det var massa problem med inbäddningar och skit, men lägger länken här;
http://www.youtube.com/watch?v=8kZF5m-c0VY


Har inget roligt att skriva idag, tyvärr.

RSS 2.0